15.7.2020 Blogikirjoitukset

Eezy Henkilöstöpalvelut ja K-S Turvamiehet aloittavat yhteistyön LähiTapiola Areenalla kaudella 2020-2021

Tulevalla kaudella Jyväskylän LähiTapiola Areenalla koetaan muutoksia, sillä areenan turvallisuudesta ja järjestyksenvalvonnasta pelien sekä tapahtumien aikana tulee jatkossa vastaamaan K-S Turvamiehet.

Eezy Henkilöstöpalvelut jatkaa edelleen JYP:n päähenkilöstötoimittajana pelien sekä tapahtumien osalta ja vastaa ensi kaudellakin ammattitaitoisten ravintola-alan työntekijöiden rekrytoinnista ja hallinnoinnista.

”On ilo jatkaa JYP:n yhteistyökumppanina jo neljättä kautta. Tärkeää on myös, että tarjontamme vahvistuu osaavan yhteistyökumppanin avulla. Oikeilla yhteistyökumppani valinnoilla pääsemme keskittymään omaan ydinosaamiseemme ja tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita palveluita jatkossakin. Odotamme innolla uutta yhteistyötä joustavana ja ammattitaitoisena tunnetun KST:n kanssa”, kertoo Merja Ruuska, Aluepäällikkö Horeca, Eezy Henkilöstöpalvelut Oy.

”Odotamme malttamattomina tulevan kauden yhteistyön alkamista JYP:n sekä Eezy:n kanssa. Yhteistyössä on voimaa ja uskonkin sen vahvistavan meitä toimijoina omilla aloillamme. Nähdään LähiTapiola Areenalla”, kommentoi Teemu Hirvonen, K-S Turvamiehet Oy.

Blogikirjoitukset