16.5.2024 Tarinat

Eezy Flow toteuttaa johtamisen kehittämisen ohjelman Mediateko Oy:lle

Työelämän asiantuntijatalo Eezyyn kuuluva Eezy Flow ja mediayhtiö Mediateko ovat aloittaneet yhteistyön johtamisen kehittämiseksi. Ohjelman tavoitteena on luoda ja juurruttaa yhtenäiset, liiketoiminnan onnistumista tukevat johtamisen toimintatavat läpi organisaation.

Mediateko on kotimainen, vahvassa kasvussa oleva ulkomainosyhtiö, joka tavoittaa ihmiset asemilla ja tien päällä, suurimpien kaupunkien keskeisillä kauppapaikoilla sekä lomakohteissa ja vapaa-ajankeskuksissa ympäri maan. Mediateko on ensimmäinen pohjoismainen mediayhtiö, joka on saavuttanut arvostetun B Corp -sertifikaatin ja sen liikevaihto on 7,8 miljoonaa euroa, työllistäen tällä hetkellä 22 henkilöä. Liiketoiminnan kasvun myötä johtamiseen kaivattiin raameja ja roolien kirkastamista.

”Meillä Mediateolla onnistumisemme ratkaisee asiakaskokemus sekä ratkaisuidemme vaikuttavuus. Hyvää asiakaskokemusta ei synny ilman korkeaa työtyytyväisyyttä. Esihenkilön rooli arjen työtyytyväisyyteen on kiistattoman suuri. Tässä kohtaa kasvumatkaamme koimme tärkeäksi vahvistaa johtamisen ja yhdessä tekemisen kompetenssiamme ja rakentaa sitä kautta vahvaa pohjaa liiketoiminnan onnistumiselle myös tulevaisuudessa. Jaamme Eezy Flown ihmisten kanssa yhteisen näkemyksen siitä, että onnistunut muutos lähtee johtajan henkilökohtaisesta kasvusta. Siksi Eezy Flow oli meille luonteva valinta kumppaniksi” toteaa Sampsa Savolainen, Mediateko Oy:n toimitusjohtaja.

Taitoja itsetuntemuksen kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja vuorovaikutukseen

Vuoden loppuun asti jatkuva johtamisen kehittämisen ohjelma lähti käyntiin toukokuussa esihenkilöiden ja johtoryhmän haastatteluilla ja henkilökohtaisten käyttäytymisprofiilien tekemisellä. Tämän jälkeen pysähdytään nykytilan äärelle ja tunnistetaan johtamiseen vaikuttavat vahvuudet ja hidasteet organisaatiossa. Seuraavat vaiheet rakentavat johtoryhmäläisille ja esihenkilöille taitoja mm. itsetuntemuksen kehittämiseen, muutoksen johtamiseen ja vuorovaikutukseen. Tavoitteena on ennen kaikkea lisää rohkeutta ja taitoa vaikuttavaan ihmisten johtamiseen.

”Tulevaisuuskyvykkäät organisaatiot tietävät, että taitavaksi ihmisten johtajaksi ei synnytä, vaan siihen kasvetaan. Siksi he panostavat johtamisen kehittämiseen. Ohjelman myötä kiteytyy myös organisaation oma tapa johtaa. Omaan kulttuuriin ja erityispiirteisiin perustuva johtamisen malli syntyy kuin suoraan kotiin, osaksi arjen toimintaa” sanoo Juri Röhr, Eezy Flown valmentaja, joka vastaa ohjelman toteuttamisesta.

Lisätietoa:

Juri Röhr
Valmentaja, partneri, Eezy Flow
puh. +358 40 521 9262
juri.rohr@eezy.fi

Sampsa Savolainen
Toimitusjohtaja, Mediateko Oy
Puh. +358 40 526 5186
sampsa.savolainen@mediateko.fi

Tarinat