21.1.2021 Uutiset

Eezy 2022 jääkiekon MM-kotikisojen virallisena yhteistyökumppanina

Eezy on virallisena yhteistyökumppanina mukana mahdollistamassa jääkiekon MM-kotikisojen onnistumista 2022! MM-kisojen teemana on Making Miracles. Tämän loistavan teeman inspiroimana on ilo lähteä kannustamaan Suomea kohti kisoja!

Suomen isännöimät yhdeksännet MM-kotikisat pelataan Tampereella ja Helsingissä 13.-29.5.2022. Jääkiekon MM-kisojen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Vuoden 2022 MM-kisojen arvoina ovat vastuullisuus, hauskuus ja yhteisöllisyys. Kisojen kattoteemana on Making Miracles, jonka avulla halutaan tuoda esille muun muassa erilaisia jääkiekkoon ja yhteisöihin liittyviä ihmeitä.

”Pelaajat tekevät jäällä maailmanmestaruuksien voittamisen ja ilmaveivin kaltaisia ihmeitä ja ovat näin esikuvia nuorille tuleville urheilijoille ja liikunnan harrastajille. Samalla haluamme nostaa esiin pieniä ihmeitä, joita tehdään esimerkiksi lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tai vaikkapa MM-kisojen vapaaehtoistyöllä”, MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen kertoo.

Kisailmeeseen ja logoon on haettu inspiraatiota jääkiekolle ominaisista liikkeestä ja vauhdista sekä Suomen luonnosta ja revontulista.

Kisojen kumppanit ovat vahvasti mukana MM-kisajärjestelyissä

Kumppanuuksien solmiminen on tärkeä osa kisojen MM-kisojen järjestämistä. Kisojen kumppanuudet ovat toiminnallisia, eli jokaisella kumppanilla on rooli MM-kisojen järjestelyissä. Eezy tulee vastaamaan osaltaan MM-kisojen henkilöstöratkaisuista, mm. järjestyksenvalvonnassa.

”Jääkiekon MM-kisat Suomessa tulee olemaan mahtava suomalaisia yhdistävä kokonaisuus, jossa on suuri ilo olla mukana. Kisat tuovat mukanaan myös ison määrän työmahdollisuuksia. Me Eezyllä haluamme olla tukemassa suomalaisia onnistumisia niin urheilussa kuin työelämässä. Ihmeiden tekeminen yhdessä on toimintamme ytimessä”, Eezy Oyj:n toimitusjohtaja Sami Asikainen kommentoi.

2022 Jääkiekon MM-kisat Suomessa – faktaa

  • Kisat järjestetään 13.−29.5.2022 Tampereella ja Helsingissä.
  • Kisoissa pelaa 16 joukkuetta.
  • Otteluita pelataan kaikkiaan 64 kappaletta, kullakin joukkueella on seitsemän alkusarjaottelua.
  • Neljännesfinaalit pelataan Tampereella ja Helsingissä.
  • Semifinaalit sekä finaali- ja pronssiottelut järjestetään Tampereella.
  • Leijonat pelaavat ottelunsa Tampereella.
  • Kisakatsomoihin odotetaan puolta miljoonaa kisavierasta.
  • Miesten jääkiekon MM-kisoilla oli vuonna 2019 yhteenlaskettuna 1,6 miljardia katsojaa.
Uutiset