Pupu-ravintolat

Tuuraaja jopa saman päivän aikana

– Pupulla luotetaan Eezyyn tilapäisissä ja pidempiaikaisissa henkilöstötarpeissa

Mira Rautajoki
Mira Rautajoki toimii Pupun ravintolatoimen päällikkönä

Ravintola-alalla työtahti on nopeatempoinen ja töitä tehdään useassa vuorossa. Aina silloin tällöin joku sairastuu ja tuuraaja tarvitaan lyhyellä varoitusajalla. Tällaisissa tilanteissa Pupu ottaa yhteyden Eezy Henkilöstöpalveluihin.

”Eezyn kautta apu on löytynyt nopeasti ja tuuraaja saatu paikalle jopa saman päivän aikana”, kertoo Pupun ravintolatoimen päällikkö Mira Rautajoki.

Pupu rekrytoi myös vakituista henkilökuntaa Eezyn kautta vapauttaakseen omia resurssejaan. Eezyn kautta löytyy monipuolisia osaajia niin lyhyisiin kuin pidempiin työsuhteisiin – Mira on itsekin tullut Pupulle töihin Eezyn rekrytoimana kaksi vuotta sitten.

Terveellisiä catering-palveluja

Vuonna 2017 perustettu Pupu-ravintolaketju tunnetaan ennen kaikkea herkullisista, laadukkaista ja terveellisistä salaateistaan. Uutuutena ruokalistalle ovat tulleet ruokaisat wrapit ja bowlit. Kaikkia ravintolan tuotteita voi tilata catering-palveluna niin pieniin kuin suuriin tilaisuuksiin. ”Meiltä saa tarjoilut jopa yli 100 hengen tapahtumiin. Toimitamme ruoat asiakkaan toiveiden mukaan joko lasisilla vadeilla tai yksittäin pakattuina – kaikki on räätälöitävissä”, kertoo Mira Rautajoki. Lisäksi cateringiin kuuluu tuotteiden kuljetus perille.

Pupulta saa nykyään myös maittavia bowleja
Pupun tuotevalikoima on täydentynyt maittavilla bowleilla.

Pupu-ravintolat

Pupu-ravintolat löydät Stockmannilta, Tennispalatsista, Triplasta ja Redistä.

Haluaisitko keskustella yrityksesi henkilöstötarpeista?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme pian yhteydessä.