26.9.2024 Uutiset

Eezy Flow tuo Suomeen kansainvälisesti arvostetut muutosjohtamisen sertifiointiohjelmat

Eezy Flow on valittu muutosjohtamisen uranuurtajayhtiö Kotter Internationalin kumppaniksi. Yhteistyösopimuksen myötä Eezy Flow tuo suomalaisten saataville Kotterin kansainvälisesti arvostetut sertifiointiohjelmat, ensimmäisenä ja ainoana Suomessa.

“Muutoksen vauhti ja luonne ovat viime vuosina merkittävästi muuttuneet. Perinteiset muutosjohtamisen mallit ja ajatukset eivät enää riitä vaan tarvitaan uudenlaista ymmärrystä ja työkaluja muutoksen kokonaisvaltaiseen johtamiseen ja siihen, miten laajoja ja hyvin moniulotteisiakin transformaatiota saadaan vietyä onnistuneesti eteenpäin. Tätä haastetta vasten olemme hakeneet maailman parhaita käytäntöjä ja löytäneet sen mitä etsimme: Kotter Internationalin”, taustoittaa Eezy Flown muutosjohtamisen valmentaja ja asiantuntija Heli Saarelainen.

Kotterin tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvat muutosjohtamisen ohjelmat tarjoavat sekä ymmärrystä muutostilanteisiin liittyvistä ilmiöistä että suoraan käytäntöön sovellettavia työkaluja, jotka mahdollistavat organisaatioiden kasvun ja menestyksen jatkuvan muutoksen keskellä.

“Olemme tästä yhteistyökumppanuudesta todella innoissamme ja on hienoa nähdä, miten Kotterin legendaarinen, vuosikymmenten tutkimustyöhön pohjautuva työkalupakki ja johtamiskoulutusten parhaat toimintamallit voivat auttaa suomalaisia johtajia”, sanoo Eezy Flown kehitysjohtaja Markku Silventoinen.

”Kotter-yhteistyömme käynnistäjänä on ollut halu löytää maailman paras muutosjohtamisen kumppani, joka ymmärtää tämän hetken muutoksen voiman ja dynamiikan ja pystyy tarjoamaan ratkaisuja, joilla yritykset voivat uudistua ja kasvaa ketterämmin ja nopeammin. Haluamme olla työelämän uudistaja ja toimia asiakkaidemme elinkaarikumppanina Suomen johtavana työelämän asiantuntijatalona, ja muutoksen johtaminen siten, että se vahvistaa työntekijäkokemusta, on mielestämme kriittistä. Siksi olemme todella ylpeitä saadessamme aloittaa yhteisen matkan Kotterin founding partnerina”, sanoo Eezy Oyj:n toimitusjohtaja Siina Saksi.

Eezy Flown järjestämät Kotter-sertifiointeihin oikeuttavat valmennusohjelmat pyörähtävät käyntiin vuoden 2025 alusta ja ne on tarkoitettu kaikille, joiden rooliin ja vastuuseen kuuluu joko suunnitella tai varmistaa haluttujen uudistusten ja muutosten toteutuminen.

Lisätietoja:

Heli Saarelainen
Valmentaja, muutosjohtamisen asiantuntija, Eezy Flow
050 376 1139
heli.saarelainen@eezy.fi

Uutiset