4.9.2024 Uutiset

KUTSU keskustelutilaisuuteen: kokemus- ja elämyskohteiden suunnittelu Suomen matkailukohteiden ja alueiden vetovoiman lisäämisessä

Vuokatinrinteet (kuva: Vuokatin matkailukeskus Oy)

Tervetuloa inspiroitumaan maailmanluokan kokemus- ja elämyskohteiden suunnittelusta ja keskustelemaan Suomen matkailukohteiden ja alueiden vetovoiman lisäämisestä. Mistä elementeistä syntyy innostava ja elämyksellinen asiakaskokemus? Miten vihreät arvot näkyvät aluesuunnittelussa?

Aika: 19.9.2024 klo 9.00 – 10.30
Paikka: Sofia Helsinki, Aleksanterinkatu 28 / Unioninkatu 27

Tilaisuudessa Ecosignin Paul Mathews, Eezy Flown Kalle Ruuskanen, LOCI maisema-arkkitehtien Pia Kuusiniemi ja B&M Arkkitehtien Tuomas Seppänen keskustelevat tämän hetken johtavista trendeistä matkailualuesuunnittelussa.

Eezy Flown johtama yhteistyöryhmä toteuttaa Vuokatinrinteiden tulevaisuuden visiosuunnitteluhankkeen. Kyseessä on yksi tämän vuoden mittavimpia matkailun kehityshankkeita Suomessa. Suunnitteluryhmässä ovat mukana A-Insinöörit, B&M-arkkitehdit ja LOCI maisema-arkkitehdit sekä kanadalainen Ecosign, joka kuuluu maailman tunnetuimpiin hiihtokeskus- ja matkailualuesuunnittelijoihin.

Tilaisuuden puhujat:

Paul Mathews on tunnettu innovatiivisista, kestävän kehityksen matkailukohteista, jotka kunnioittavat paikallista kulttuuria ja ympäristöä. Hän on ollut suunnittelemassa mm. Whistlerin, Vermontin, Sun Peaksin ja Andermatin hiihtoalueita sekä Etelä-Korean (2018) ja Pekingin (2022) talviolympialaisten hiihtolajien tapahtumapaikkoja. Mathews on ollut myös laatimassa Rukan kehityssuunnitelmaa 2000-luvun alussa.

Asiakaskokemusexpertti Kalle Ruuskasen, Suomen johtavan maisema-arkkitehdin Pia Kuusiniemen ja arkkitehti Tuomas Seppäsen kokemuspankista löytyy mittava määrä aluekehityshankkeita, mm. Tahko, Levi, Åre, Vermon alue, Ounasvaara, Porvoo, Ähtärin eläinpuisto ja Puijon urheilulaakso.

Lisätietoja, haastattelut ja ilmoittautumiset:

Pekka Soini, Eezy Flow 
p. 0400 427 835, pekka.soini@eezy.fi 
valmentaja, Vuokatin rinnealueiden kehitysprojektin hankevastaava 

Terhi Mikkonen, Eezy Oyj

p. 045 121 2245, terhi.mikkonen@eezy.fi
viestintä- ja vastuullisuusasiantuntija

Uutiset