21.8.2024 Uutiset

Eezy yhteistyöhön uudistuvan Finlandia-talon kanssa

Työelämän asiantuntija Eezy ja Finlandia-talo ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa uusitun Finlandia-talon ravintolahenkilökunnan avausrekrytoinnit. Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo avautuu mittavan peruskorjauksen jälkeen tammikuussa 2025.

Finlandia-talo on käynyt läpi mittavan perusparannuksen, jossa koko talon julkisivu sekä päärakennuksen talo- ja kiinteistötekniikka uusitaan, ja pinnat ja kalusteet kunnostetaan alkuperäiseen loistoonsa. Taloon avautuu ensi vuonna useita uusia palveluita, muun muassa Alvar Aallosta kertova näyttely, uusi ruokaravintola ja majoitustiloja. Yleisölle Finlandia-talo aukeaa tammikuussa 2025, ja operaatioiden valmistelut ovat täydessä käynnissä.

”Olemme erittäin innoissamme, kun pääsemme avaamaan uudistetun palvelukokonaisuuden upeissa tiloissamme. Finlandia-talon henkilökunta on aina luonut vahvalla kokemuksella ja osaamisella sellaisia tapahtumia, jotka ovat saaneet kansallista ja kansainvälistä huomiota. Haluamme panostaa erinomaiseen asiakaskokemukseen, ja keskeisessä roolissa sen tuottamisessa on henkilökuntamme. Niin vakituisen kuin keikkahenkilöstömme rekrytoinnissa tärkeiksi teemoiksi nousevat ammattitaito ja erinomaiset asiakaspalveluvalmiudet. Eezyn kanssa varmistamme näiden kriteerien toteutumisen sekä oikean määrän henkilökuntaa oikeaan aikaan”, toteaa Riitta Kilo, Finlandia-talon liiketoimintajohtaja.

Eezy on hyvän työelämän rakentaja, joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstövuokrauksen ja rekrytointien lisäksi laajasti muun muassa johtamisen kehittämiseen sekä yrityskulttuurimuotoiluun liittyviä palveluita. Eezyllä on yli 30 vuoden kokemus henkilöstöpalvelut -toimialalta useilta sektoreilta rakentamisesta teollisuuteen, kaupan alaan, asiantuntijoihin sekä horeca-sektorille.

”Olen todella innostunut yhteistyöstämme, sillä Finlandia-talo on kansallinen ylpeydenaiheemme, ja henkilöstön ammattitaito ja asiakaspalveluasenne ovat keskiössä yhtiön strategiassa. Yhteistyömme onnistumisen elementtejä ovat molempien osapuolten vahva sitoutuminen parhaiden osaajien rekrytointiin, työnhakijoiden hyvään hakijakokemukseen sekä yhteiseen tavoitteeseen rakentaa pitkäaikainen kumppanuus”,  toteaa Mikaela Laxåback, Eezyn asiakkuusjohtaja.

Lisätiedot:

Mikaela Laxåback
Asiakkuusjohtaja
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5432 650
mikaela.laxaback@eezy.fi

Riitta Kilo
Liiketoimintajohtaja
Finlandia-talo
+358 40 555 2444
riitta.kilo@finlandiatalo.fi

Uutiset