Eezyn menestystekijät

Laajimmat palvelut henkilöstöpalvelualalla ja kattavin verkosto Suomessa

Tarjoamme laajimmat palvelut ja tunnemme työn Hangosta Utsjoelle. Kokomme ansiosta pystymme tarjoamaan laajan palveluvalikoiman valtakunnallisesti.

Meillä on 30 vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalla toimimisesta, ja olemme tänä päivänä yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Tämän lisäksi olemme ainoa alan yritys Suomessa, joka tarjoaa henkilöstöpalvelun, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen ohella myös kevytyrittämisen palveluita.

Omien toimipisteidemme maantieteellisen kattavuuden lisäksi franchisemallilla toimivat paikalliset yrittäjät varmistavat, että tunnemme parhaiten tekijöiden ja yritysten tarpeet. Franchiseyrittäjiin pohjautuva liiketoimintamalli sitoo vain vähäisen määrän Eezyn pääomaa franchiseyrittäjien ollessa vastuussa muun muassa tilojen hankkimisesta sekä paikallisen henkilöstön palkkaamisesta. Pääomakevyt toimintamalli mahdollistaa myös Eezyn uusien liiketoimintamahdollisuuksien etsimisen ja laajentamisen ilman merkittäviä investointeja.

Kumppani läpi työuran

Työelämä on murroksessa ja urapolkuja on yhtä paljon kuin on työntekijöitäkin. Tarjoamme palveluita ensimmäisen kesätyön löytämiseen, yritysjohtajan suorarekrytointiin, maahanmuuttajien työllistymiseen, yrittäjäksi alkavalle alan vaihtajalle sekä kaikille muille, jotka etsivät työelämän unelmiensa toteuttamista.

Uudistamme palveluitamme jatkuvasti ja tarjoamme monipuolisesti erilaisiin asiakastarpeisiin vastaavia palveluita. Lisäksi vastaamme vanhojen työpaikkojen katoamiseen ja uusien työpaikkojen syntymiseen esimerkiksi tarjoamalla uudelleenkouluttautumis- ja rekrytointipalveluita sekä vierasperäiselle työvoimalle tarkoitettuja kotouttamis- ja koulutuspalveluita.

Helpoin, niin työntekijälle kuin yritysasiakkaalle

Teemme työn hakemisesta ja työntekijöiden löytämisestä helppoa. Tarjoamme digitaalisia palveluja sekä henkilökohtaista opastusta työn etsimiseen.

Käytämme moderneja digitaalisia työkaluja palveluiden tuottamisessa. Helppous saavutetaan digitaalisten ratkaisuiden ja henkilökohtaisen palvelun saumattomalla yhteensovittamisella. Kevytyrittäjille tarjoamme helppokäyttöisen selainpohjaisen ratkaisun.

Paras rakentamaan innostavia työpaikkoja

Menestystä ei tehdä resursseilla, se tehdään tekijöillä ja innostuksella.

Pystymme reagoimaan nopeasti vaihtuviin työn tarpeisiin ja ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita, jotta pystymme paremmin kohdentamaan ja räätälöimään palveluitamme juuri meidän asiakkaillemme sopiviksi, mikä mahdollistaa toisilleen sopivien työntekijöiden ja työnantajien yhteen saattamisen.

Haluamme kehittää henkilökohtaisia ja yksilöllisiä palveluita ja osaamista. Meille on tärkeää panostaa positiiviseen ja toisia kunnioittavaan työyhteisöön niin omassa arjessamme kuin asiakasyrityksissämme.