ICT-päällikkö
ICT
Tampere
Työsuhde
Vakituinen
Haku päättyy
18.10.2021
ICT-päällikkö

Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa.

Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tampereen Infran tarinaan. Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia!

Tule meille ICT-päälliköksi johtamaan organisaatiomme digiharppausta.

Nykyisen ICT-päällikkömme siirtyessä ansaitulle vapaalle, haemme hänelle seuraajaa johtamaan ja kehittämään tiedonhallintaa sekä digitalisaatiota kokonaisuutena.

ICT-päällikkönä toimit organisaation ICT-asiantuntijana ja vastaat yhdessä projektipäällikön kanssa toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektista, joka on päätehtäväsi seuraavan parin vuoden aikana. Lisäksi vastaat ICT-hankintojen valmistelu- ja määrittelytöistä, esittelymateriaalien ja dokumentaatioiden laatimisesta sekä ICT-budjetoinnista. Kehität mm. johtamisen työkaluja, datan käyttöä ja hyödyntämistä sekä hallinnoit järjestelmiä ja toimit vetäjänä ICT-tiimillemme.

Haemme määrätietoista, toimeenpanokykyistä ja kunnianhimoista ICT-ammattilaista.  Koulutuksenasi on soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi AMK-tasoinen tietojenkäsittelyn tai tietotekniikan koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmähankinnan osaamista ja kokemusta isojen järjestelmäkokonaisuuksien käyttöönotosta.

Osaat keskustella luontevasti liiketoiminnan eri tarpeista, hahmotat laajempiakin kokonaisuuksia ja sinulla on näkemystä, miten asioita pitää viedä maaliin. Teet tiivistä yhteistyötä organisaation eri tahojen kanssa, joten vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Tiimiläisesi toivovat, että olet osallistava ja motivoiva.

Arvostamme lisäksi projektinhallintaosaamista, infra-alan tuntemusta ja alakohtaista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen, keskeisen ja vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ICT-ratkaisuja. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. pitkä lomaoikeus, liikunta- ja kulttuurietuus sekä vakuutuskassa.  Työyhteisömme on toimiva, työilmapiirimme on hyvä ja työkaverit mukavia.

Tule siis meille työkaveriksi! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.10.2021 Eezy Personnelin sivujen kautta.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Wille Siuko, p. 050 063 1439 ja rekrytointiprosessista Eezy Personnellin Seniorikonsultti Tero Hassinen, p. 050 388 3039.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen


Ota yhteyttä:

Sijainti: Patamäenkatu 18, Tampere

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj