Ravintolatyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Helsinki
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
01.12.2021
Hotel Mestarin Mestarijengi
Yhteyshenkilö
Eeva Meittamo
eeva.meittamo@eezy.fi
+358451342076

Hotel Mestarin Mestarijengiin?

Hotel Mestari – Mestariuden näyttämö

Rakennusmestarien taloon Helsingin keskustassa rakentuu uudenlainen lifestyle hotelli ja tyylikäs korttelikokonaisuus. Mestarien kortteli kätkee sisäänsä rouhean ja urbaanin hotellin, jonka elävät ravintolatilat ja monipuolinen kokous- ja tapahtumamaailma tarjoavat mainiot puitteet majoituksen lisäksi kaikille persoonallisille kokouksille ja vaikuttaville tapahtumille. Talo huokuu tekemisen meininkiä ja rouheaa designia, joka kutsuu vieraansa viihtymään kerta toisensa jälkeen.

Mestariin tullaan nauttimaan eri alojen taidonnäytteistä, inspiroitumaan muiden tekemisestä ja piiloon pönötykseltä. Tutustutamme vieraamme omien tiimiläistemme sekä kumppaniemme taidonnäytteisiin, joista toivomme vieraidemme löytävän uusia kiinnostavia tuttavuuksia. Yllätyksellisyys onkin yksi Hotel Mestarin vetovoimatekijöistä.

Meillä itsensä ylittäminen on sallittua ja tavoiteltavaa. Siksi lupaammekin, että luonamme voi kokea ja todistaa mestariuden hetkiä helmikuusta 2022 lähtien!


Hotel Mestarin Mestarijengi – Haussa erilaista osaamista ja oppimisen asennetta!

Hotel Mestarissa tarjoamme mahdollisuuksia uransa eri vaiheissa oleville tekijöille, joita yhdistävät itsevarmuus, taidokkuus, tinkimättömyys ja yllätyksellisyys. Meidän jengissä nämä tarkoittavat rentoutta ja persoonallisuutta, pyrkimystä omaan parhaimpaansa, oman osaamisen jakamista sekä halua luoda kokemuksia ja elämyksiä vieraillemme. Arvostamme erilaista osaamista ja positiivista asennetta kehittymistä ja kehittämistä kohtaan.


Tarjoamme näyttämön oman alansa intohimoisille mestareille ja oppimisalusta heille, jotka ovat matkalla mestareiksi!

Mestarijengissä on pelipaikkoja tarjolla mm. vastaanottovirkailijoille, kokeille, tarjoilijoille, kokoontumisten parissa työskenteleville elämysmestareille sekä keittiön-, salin- ja vastaanoton palvelupäälliköille. Mestari jättää jäljen, joten jätä meille jälki oman näköisellä hakemuksellasi CV:n kera. Liitäthän hakemukseesi perustelut, miksi juuri sinä olisit paras valinta tiimiimme, ja mikä olisi sinulle mieluisin pelipaikka?

 

Mikä on sinun erityisosaaminen tai kiinnostuksen kohde, jota haluaisit kehittää?

Tule kirjoittamaan ja elämään kanssamme meidän tarinaa ja oppimaan ja inspiroitumaan yhdessä kollegoiden ja vieraidemme kanssa!

Mestaritiimin rekrytointiyhteistyökumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut Oy.
Hakuaika päättyy 14.11.2021.

Lisätietoa Mestaritiimin pelipaikoista antaa Primehotels Oy:n HRD Manager Kaisu Eronen,                                       
puh. 050-3883067 / sähköposti: kaisu.eronen@primehotels.fi

 

Päästä Mestariutesi valloilleen ja hae mukaan mestarilliseen joukkoomme!

Mestarillisin terveisin, Primehotels Oy

#hotelmestari #mestarijengi #mestariudennäyttämö #mestarius

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj