Kahvilatyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Lahti
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
28.02.2022
Kahvilaleipuri Villähteen Leivälle
Yhteyshenkilö
Camilla Lahtinen
camilla.lahtinen@eezy.fi
+358447880850

KAHVILALEIPURI VILLÄHTEEN LEIVÄLLE

Me Villähteen leivällä olemme erikoistuneet pakasteleivontaan ja sopimusvalmistukseen. Uskomme asiakaslähtöiseen toimintaan ja haluamme olla luottamuksen arvoisia kaikessa mitä teemme. Valmistamme muun muassa pullapohjaisia tuotteita, hampurilaissämpylöitä ja monipuolisesti erilaisia leipä- ja sämpylätuotteita vähittäiskaupan, food servicen ja tukkuliikkeiden tarpeisiin. Tavoitteenamme on tarjota ratkaisuja, joita muut eivät osaa tai pysty toteuttamaan. Kahvilamyymälämme toimii leipomon yhteydessä, tarjoten runsaan valikoiman erilaisia tuoreita leivonnaisia, lounas- ja välipalavaihtoehtoja sekä pieni muotoista kokous- ja juhlapalvelua.

---------- 

Mitä etsimme

Haemme nyt Villähteen Leivän idylliseen kahvilaan työntekijää, jolta hoituisi sekä vitriinituotteiden valmistaminen, että kahvilan asiakaspalvelutehtävät. Työtehtäviin kuuluu mm. leipomotuotteiden valmistus niin ruokaleivästä makeisiin leivonnaisiin. Tässä työssä pääsisit käyttämään leipomisessa myös mielikuvitustasi ja osaamistasi!

Haemme työntekijää, jolta löytyy innokkuutta ja osaamista leivontaan ja kahvilatuotteiden valmistamiseen. Emme välttämättä vaadi leipurikondiittorin tutkintoa tai aiempaa kokemusta kahvilatyöskentelystä, vaan myös taitavana kotileipurina otamme sinut huomioon rekrytointiprosessissa!

Tärkeintä on löytää tekijä, joka jaksaa persoonallaan ja asenteellaan kohdata asiakkaat päivästä toiseen hymy huulillaan ja pystyy valmistamaan suussa sulavat tuotteet tarjottaviksi asiakkaille. 

Huomioithan, että noudatamme tarkkoja hygieniasertifikaatteja, jonka vuoksi mm. ripsienpidennykset, lävistykset sekä rakennekynnet ovat kiellettyjä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Etsimme nyt vakituista tekijää joka on halukas sitoutumaan tehtävään, ja työtä olisikin tarjolla täysillä tunneilla. Työtä tehdään aamupainotteisesti, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Aikaisin aamulla et välttämättä pääse paikalle julkisilla ja toivommekin, että sinulla olisi oma auto käytössäsi työmatkoja varten.

Olit sitten aloitteleva leipuri, alasta kiinnostunut kotileipuri, taikka alan vanha konkari, laita meille hakemusta tulemaan!

---------- 

Mitä odotamme

Tärkeintä on mielenkiinto leipomista kohtaan, aito asiakaspalveluhenkisyys sekä toimeen tarttuva asenne.

Odotamme työnhakijoilta:

- mielenkiintoa leipä- ja leivonnaistuotteiden valmistukseen

- kykyä valmistaa vitriinituotteita

- aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä

- sitoutuvuutta

- hygieniapassia tai valmiutta sen suorittamiseen

- valmiutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin

---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle idyllisen työympäristön sekä mahtavat työkaverit.

Vakituisen työsuhteen täysillä tunneilla. 

Mahdollisuuden päästä kehittämään osaamista kahvilaleipurina.

---------- 

Hae nyt

Täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj