AC-tarjoilija
Ravitsemispalvelut
Heinola
+ 2
Työsuhde
Puitesopimus
Haku päättyy
19.11.2021
Tarjoilijoita Holiday Club Vierumäelle
Yhteyshenkilö
Camilla Lahtinen
camilla.lahtinen@eezy.fi
+358447880850

HOLIDAY CLUB VIERUMÄKI 

Hill Gril

Koko perheen Hill Grill -ravintola kätkee sisäänsä runsaan valikoiman herkullista ja monipuolista syötävää. Aloita runsaalla aamiaisella ja nauti illallisella à la cartea rouhealla twistillä. Miltä kuulostaisi annos ylikypsää leppäsavustettua porsasta tai yrttivalkosipuliöljyssä paistettua tofua punajuurihummuksen kera?

Pine Pub

Pine Pub yhdistelee leppoisaa urheiluhenkeä ja olohuonetunnelmaa. Ravintolassa voit seurata urheilua tv-ruuduilta ja nauttia samalla taustalla soivista oldies pop rock -klassikoista.

Menu koostuu toinen toistaan herkullisimmista pub-henkisistä aterioista, pizzoista ja pikkupurtavista. Koreissa tarjoiltavat wingsit, burgerit ja bataattiranskalaiset syöt vaikka rennosti sormin.

Pine Pubin baarissa on laaja valikoima virkistäviä juomia ja erikoisoluita.

TARJOILIJOITA HOLIDAY CLUB VIERUMÄELLE

Haemme nyt ammattitaitoisia ja asiakaspalvelualttiita tarjoilijoita asiakkaallemme Holiday Club Vierumäelle. Upea ja uusittu ravintolakokonaisuus tarjoaa huikeat puitteet työskentelylle keskellä kaunista Vierumäkeä. Etsimme ac-tarjoilijoita, buffet-tarjoilijoita, sekä baaritarjoilijoita. Sinulla on siis mahdollisuus valikoida sopivia työvuoroja ja -tehtäviä osaamistaustasi ja intohimosi mukaisesti.

Työtä on tarjolla alkuun osa-aikaisesti, joten voit ottaa vuoroja vastaan esimerkiksi toisen työn tai opintojen ohelle. Halutessasi sinulla voi olla mahdollisuus työskennellä myös koko-aikaisesti.

MITÄ ODOTAMME

Toivomme, että sinulla olisi alan koulutus tai työkokemusta taustalla. Odotamme sinulta anniskelu- ja hygieniapassia, ja katsomme kassataidon suureksi eduksi. Kohde sijaistee Vierumäellä, joten oma auto helpottaa työmatkojesi taittamista, mutta kohteeseen on yhteydet myös julkisilla kulkuvälineillä. Odotamme sinulta työorientoitunutta asennetta - teet työsi ammattitaidolla ja täsmällisesti! Olet valmis kohtaamaan asiakkaat aina hyvällä asenteella ja positiivisella mielellä. 

MITÄ TARJOAMME


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi ja laajentamaan osaamistasi. Monipuolinen työympäristö takaa sen, että päivät ovat erilaisia ja työ pysyy mielenkiintoisena.


Jos asut kauempana ja työ kiinnostaisi, ei hätää. Vierumäki on pullollaan edullisia vuokra-asuntoja, joten myös sinä pääsisit töiden jälkeen nauttimaan Vierumäen kattavista palveluista.

MUUTA

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi.

Näppäilemällä 03 873 200 (arkisin klo 9-15) ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj