Grillityöntekijä.
Ravitsemispalvelut
Lahti
+ 1
Työsuhde
Puitesopimus
Haku päättyy
19.11.2021
Grillityöntekijöitä
Yhteyshenkilö
Camilla Lahtinen
camilla.lahtinen@eezy.fi
+358447880850

Grillimyyjä

Etsimme asiakkaallemme grillimyyjää Heinolaan. Työt alkaisivat osa-aikaisena, mutta hyvälle ja ahkeralle tekijälle töitä voisi olla tarjolla pidemmäksikin aikaa. Työvuorot painottuisivat pääsääntöisesti aamuun, iltaan ja viikonloppuun, maanantaista sunnuntaihin klo 9.00–22.00 välille.

Mitä odotamme hakijalta


Haemme asiakaspalveluhenkistä ja reipasta tekijää, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä, sillä työ sijaitsee valtatien varrella eikä sinne pääse kulkemaan julkisilla liikennevälineillä. Työtehtävät koostuvat asiakaspalvelusta sekä grilliannosten valmistuksesta. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.


Odotamme työnhakijoilta:

- asiakaspalveluhenkisyys
- täysi-ikäisyys
- hygienia- ja anniskelupassi
- valmius liikkua autolla


Mitä tarjoamme

Tarjoamme mukavan työpaikan, jossa koulutamme sinut työhön.
Mahdollisuuden kehittyä keittiöpuolenosaajana ja asiakaspalvelijana.
Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae nyt

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

www.eezygroup.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj