Grillityöntekijä.
Ravitsemispalvelut
Lahti
+ 1
Työsuhde
Puitesopimus
Haku päättyy
31.01.2022
Grillityöntekijöitä Burger Mafialle
Yhteyshenkilö
Camilla Lahtinen
camilla.lahtinen@eezy.fi
+358447880850

Grillityöntekijöitä Burger Mafialle

PERINTEINEN GRILLI LAHEN TYYLIIN!

Voimme luvata sinulle yhden asian. Nälkä lähtee! Burger Mafialla herkuttelet perinteisen grilliruoan lisäksi herkullisillä kebabeilla, pitsoilla ja talon omilla special-annoksilla, jotka vaihtelevat aina sesongin mukaan.

Toimipisteemme ovat Lahden Kärpäsessä ja Kivimaalla. Ulkona ei tarvitse hytistä tai sotkea auton istuimia kastikkeilla, koska meillä on viihtyisät sisätilat ruokailuun molemmissa pisteissä. Tervetuloa syömään hyvin, ja taas jaksaa!

---------- 

Mitä etsimme

Etsimme asiakkaallemme Burger Mafialle grillityöntekijöitä Lahteen sekä Kärpäsen että Kiviman grilleille. Työ on osa-aikainen ja tunteja olisi arviolta n. 20-30h/vk. Työhön kuuluu olennaisesti myös yö- sekä viikonloppuvuorot, eli tässäpä loistava työpaikka iltavirkulle! 

---------- 

Mitä odotamme hakijalta

Haemme ulospäin suuntautunutta sosiaalista asiakaspalvelijaa, joka jaksaa hymyillä myös kiireen keskellä. Sinun tulisi olla täysi-ikäinen ja liikkuminen myös yövuoroihin ei saisi olla ongelma. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Odotamme työnhakijoilta:
- asiakaspalveluhenkisyys
- täysi-ikäisyys
- valmius työskennellä myös öisin ja viikonloppuisin
- hygieniapassi

---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mukavan työpaikan, jossa on mahdollisuus myös vakinaistua.

Töitä on tarjolla n.20-30h/vk ja palkka maksetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan työehtosopimuksen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pian.

----------

Hae nyt

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

www.eezygroup.fi

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj