Tarjoilija
Ravitsemispalvelut
Päijät-Häme
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
31.12.2021
Tarjoilijoita Vierumäen Urheiluopistolle
Yhteyshenkilö
Camilla Lahtinen
camilla.lahtinen@eezy.fi
+358447880850

TARJOILIJOITA VIERUMÄEN URHEILUOPISTOLLE

Vierumäen ravintoloiden luonne on inspiroiva, rohkea ja tarttuva. Meillä on aito tekemisen meininki, jossa monipuolinen ja maukas ruoka näkyy ja tuntuu. Sekoitamme tyylejä, tarinoimme ylpeydellä ja luomme elämyksiä arjessa. Ruoka- ja juomatuotteemme on urheilija- ja asiakaslähtöinen, vastuullinen ja ympäristöä kunnioittava. Vierumäen ravintoloissa kohtaavat pohjoisen vuodenaikojen vaihtelut ja makujen harmonia edistäen nautiskelijoiden ja urheilijoiden hyvinvointia ja terveyttä. Monipuolinen ja maukas ruoka, valloittavat juomat, yhdessäolo ja hauskanpito ovat osa vierumäkeläisyyttä.

Vierumäen ravintoloissa työtä tehdään arvojamme kunnioittaen; hymyillen, perinnettä unohtamatta, luonnon inspiroimana ja ponnistelemme yhdessä asiakkaidemme viihtymisen vuoksi.

---------- 

Mitä etsimme

Etsimme Vierumäen Urheiluopiston ravintoloihin tarjoilijoita. Toimenkuva räätälöidään valitun henkilön mielenkiinnon mukaan, mutta työtehtävät ovat laajimmillaan aamiaistarjoilusta terassimyynnin kautta elämysravintolan tarjoiluun savusaunoilla tai illallistarjoiluun À la Carte -ravintolassa.

Jos koet vahvuutesi olevan aamiaishoitajana ja buffet-tarjoilussa, Vierumäeltä löytyy varmasti sinulle mielenkiintoinen pesti. Jos taas oluiden ja juomasekoitusten maailma tai ihan vaan aurinkoiset syyspäivät ja tummenevat tunnelmalliset illat ulkoterasseilla ovat sinulle se juttu, voimme rakentaa näiden ympärille sinun näköisesi duunin.

Vierumäeltä löytyy myös tasokas À la Carte -ravintola ja lokakuussa avautuva uusi ravintola, jonka palvelussa sekä ruoka- ja juomatuotteessa on hiottu kokonaisuus huippuunsa nautiskelijoita ajatellen.

Kaikista parasta kuitenkin on, että voit yhdistellä näitä tehtäviä mielesi mukaisesti ja halutessasi pääset myös vastuuta vaativiin esimiestason tehtäviin.

Koska työtehtävät räätälöidään, on Vierumäellä mahdollisuus työskennellä sekä koko- että osa-aikaisesti. Työajat Vierumäen ravintoloissa sijoittuvat ma-su välille kolmeen vuoroon.

----------

Mitä odotamme hakijalta

Hakijoiden tärkeimpinä kriteerinä pidämme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityötaitoja sekä rohkeaa ja toimeen tarttuvaa työotetta. 

Alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus lasketaan eduksi. Tehtävästä riippuen tarvitset myös hygienia- ja/tai anniskelupassin.

Odotamme työnhakijoilta:
- aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä
- koulutusta ja/tai aikaisempaa työkokemusta
- hygienia- ja/tai anniskelupassin
- timanttista asennetta


---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä räätälöimään työnkuvaasi ja tuntimääriäsi sekä tekemään niitä tehtäviä, jotka ovat juuri se sinun juttusi. Lisäksi Vierumäki tarjoaa työntekijöilleen vauhdikkaan, kokemusrikkaan ja innostavan toimintaympäristön, upeat puitteet, mahtavat työkaverit sekä hyvät henkilökuntaedut loistavine vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuuksineen.

Palkkauksen pohjana käytetään matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan työehtosopimusta, mutta huomioimme palkkatoiveet.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja sinulle on mahdollisuus vakinaistua Vierumäelle!

Jos asut kauempana ja työ kiinnostaisi, ei hätää. Vierumäki on pullollaan edullisia vuokra-asuntoja, joten myös sinä pääsisit töiden jälkeen nauttimaan Vierumäen kattavista palveluista.

---------- 

Hae nyt

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

www.eezygroup.fi 

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj