Baarityöntekijä
Ravitsemispalvelut
Lahti
+ 1
Työsuhde
Puitesopimus
Haku päättyy
31.12.2021
Baarityöntekijä Ahtialan Krouviin
Yhteyshenkilö
Camilla Lahtinen
camilla.lahtinen@eezy.fi
+358447880850

BAARITYÖNTEKIJÄ AHTIALAN KROUVIIN

---------- 

Mitä etsimme

Etsimme asiakkaallemme reipasta baarityöntekijää. Työtehtäviisi kuuluu juomien valmistaminen, tarjoilu sekä myynti.
Näiden lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös yleisestä puhtaudesta huolehtiminen. Tulisit yleensä toimimaan itsenäisesti vuorossa, joten etsimme omatoimista työntekijää.

Viikossa vuoroja tulisi noin 2-3 ja toivottavaa olisi, että näihin pystyisit sitoutua.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta

Odotamme hakijoilta hyviä asiakaspalvelutaitoja, kokemusta vastaavista tehtävistä sekä mahdollisuutta sitoutua sovittuihin vuoroihin. Tehtävässä tarvitset myös anniskelupassin. Hygieniapassi katsotaan eduksi ja valmius sen suorittamiseen olisi suositeltavaa.

Odotamme työnhakijoilta:

- 18-vuoden ikää

- Alan koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä

- Oma-aloitteisuutta

- Anniskelupassi

- Suomen kielen taitoa

---------- 

Hae nyt

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

www.eezygroup.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj