Prosessityöntekijä, kemianteollisuus
Muovi- ja kemiantuoteteollisuus
Lieto
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
24.09.2021
Prosessityöntekijä (puhdastila)
Yhteyshenkilö
Julia Uimonen
julia.uimonen@eezy.fi
+358504312040

Finnsusp Oy (Piiloset) on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen ainutlaatuisten piilolinssien hoitonesteiden, kuivien silmien hoitotuotteiden sekä yksilöllisten silmälasilinssien kehittäjä ja valmistaja. Piiloset®-, PuroSilmille®- ja OLOlinssit®-brändeillämme myytävät tuotteet valmistamme omilla tehtaillamme Liedossa. Palvelutarjontaamme kuuluu myös monipuoliset sopimusvalmistus- ja laboratoriopalvelut eri yrityksille.

Tuotteitamme myydään kotimaan lisäksi yli 40 maassa niin Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa ja Lähi-Idässä kuin Pohjois-Afrikassakin. Kuivien silmien hoitotuotteista ja piilolinssinesteistä viennin osuus on yli 90 %.

Meitä on tällä hetkellä lähes 50 Medical Device –alan ammattilaista ja tarvitsemme lisävahvistuksia osallistumaan yhteiseen kasvutarinaamme. Vastuullisuus, kotimaisuus ja henkilöstömme hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja, jotka myös näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme. Toimintamme on sertifioitu ISO13485 sekä GMPn mukaan.

Löydät lisätietoja meistä verkkosivuiltamme www.finnsusp.fi sekä brändisivuiltamme www.purosilmille.fi, www.ololinssit.fi ja www.piiloset.fi.

 

Asiakkaamme Piiloset etsii joukkoonsa motivoituneita PROSESSITYÖNTEKIJÖITÄ puhdastilatyöskentelyyn piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistukseen Lietoon.

Prosessityöntekijänä vastaat nesteiden pullotusprosessin käynnistyksestä, valvonnasta sekä prosessin loppuun viennistä. Työnkuvaasi kuuluu myös pullotusprosessissa tarvittavien välineiden asennukset, materiaalien lisäykset, näytteenotot sekä tilan siisteydestä huolehtiminen. Aikaisempi kokemus puhdastilassa työskentelystä ja aseptisten työtapojen tunteminen auttaa oppimaan työn nopeammin, mutta alan ammattilainen sinun ei tarvitse olla.

Tärkeintä tässä työssä on toimeen tarttuva ja rohkea asenne. Työn suorittamisessa noudatetaan selkeitä työohjeita ja on tärkeää, että jokainen suoritettu työvaihe kirjataan ylös, joten tarkkuus on olennainen osa työtä. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP- ja/tai ISO 13485 -standardin mukaisesta toiminnasta. Työkielenä käytämme suomea.

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä sekä kattavan perehdytyksen itse työhön. Työtä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin, mutta kolmivuorovalmius sinulla on oltava. Töitä on tarjolla 37,5h/viikko.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Eezy on mukana rekrytointiprosessissa, mutta tulet työllistymään suoraan Piilosetin palkkalistoille.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus meille jo tänään! Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Julia Uimonen, Eezy Henkilöstöpalvelut, julia.uimonen@eezy.fi, p.050 431 2040

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj