Varastotyöntekijä
Muovi- ja kemiantuoteteollisuus
Lieto
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
24.09.2021
Varastotyöntekijä
Yhteyshenkilö
Julia Uimonen
julia.uimonen@eezy.fi
+358504312040

Finnsusp Oy (Piiloset) on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen ainutlaatuisten piilolinssien hoitonesteiden, kuivien silmien hoitotuotteiden sekä yksilöllisten silmälasilinssien kehittäjä ja valmistaja. Piiloset®-, PuroSilmille®- ja OLOlinssit®-brändeillämme myytävät tuotteet valmistamme omilla tehtaillamme Liedossa. Palvelutarjontaamme kuuluu myös monipuoliset sopimusvalmistus- ja laboratoriopalvelut eri yrityksille.

Tuotteitamme myydään kotimaan lisäksi yli 40 maassa niin Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa ja Lähi-Idässä kuin Pohjois-Afrikassakin. Kuivien silmien hoitotuotteista ja piilolinssinesteistä viennin osuus on yli 90 %.

Meitä on tällä hetkellä lähes 50 Medical Device –alan ammattilaista ja tarvitsemme lisävahvistuksia osallistumaan yhteiseen kasvutarinaamme. Vastuullisuus, kotimaisuus ja henkilöstömme hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja, jotka myös näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme. Toimintamme on sertifioitu ISO13485 sekä GMPn mukaan.

Löydät lisätietoja meistä verkkosivuiltamme www.finnsusp.fi sekä brändisivuiltamme www.purosilmille.fi, www.ololinssit.fi ja www.piiloset.fi.

 

Asiakkaamme Piiloset etsii kasvavaan tiimiinsä reippaita VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden pakkaukseen ja varastointiin heidän toimipisteeseensä Lietoon.

Työtehtäviisi kuuluu materiaalien toimitus tuotantoon, tavaran vastaanotto, keräily, pakkaus, laaduntarkkailu sekä kaikki muutkin pakkaamon ja varaston päivittäiset työtehtävät. Varastotyöntekijän työhön kuuluu paljon myös asiakkaamme Oscar software -toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä, joten tietotekniset taidot sinulla tulisi olla ajantasaiset.

Materiaalien sekä tuotteiden siirrot tapahtuvat trukkia sekä sähkökäyttöistä pumppukärryä apuna käyttäen, joten näiden aikaisemman käyttökokemuksen katsomme eduksi. Eniten kuitenkin odotamme sinulta ahkeraa ja motivoitunutta asennetta työhön sekä joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen vakituisen työn vahvassa kasvussa olevassa suomalaisessa yrityksessä sekä hyvän perehdytyksen työhön. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin tällä hetkellä kahdessa vuorossa, mutta valmius kolmeen vuoroon sinulla on oltava. Töitä on tarjolla 37,5h/viikko.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Eezy on mukana rekrytointiprosessissa, mutta tulet työllistymään suoraan Piilosetin palkkalistoille.

Mikäli näit itsesi ilmoituksessa ja uskoisit olevasi soveltuva henkilö, jätä hakemus meille heti! Täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Julia Uimonen, Eezy Henkilöstöpalvelut, julia.uimonen@eezy.fi, p.050 431 2040

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj