Kahvilatyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Lahti
+ 1
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
18.07.2021
Kahvilatyöntekijä Villähteen Leivälle
Yhteyshenkilö
Tinja Kettunen
tinja.kettunen@eezy.fi
+3583873200

KAHVILATYÖNTEKIJÄ VILLÄHTEEN LEIVÄLLE

Me Villähteen leivällä olemme erikoistuneet pakasteleivontaan ja sopimusvalmistukseen. Uskomme asiakaslähtöiseen toimintaan ja haluamme olla luottamuksen arvoisia kaikessa mitä teemme. Valmistamme muun muassa pullapohjaisia tuotteita, hampurilaissämpylöitä ja monipuolisesti erilaisia leipä- ja sämpylätuotteita vähittäiskaupan, food servicen ja tukkuliikkeiden tarpeisiin. Tavoitteenamme on tarjota ratkaisuja, joita muut eivät osaa tai pysty toteuttamaan. Tehdään yhdessä teille jotain hyvää kylmään!

---------- 

Mitä etsimme

Haemme nyt Villähteen Leivän kahvilaan iloista ja aurinkoista asiakaspalvelijaa, jolle tyytyväinen asiakas on sydämen asia. Meille tärkeintä on löytää timanttinen tekijä, jolla asenne on kohdallaan ja hymy herkässä myös kiireessä.

Aikaisempi kokemus kahvila- ja kassatyöskentelystä on eduksi, mutta asenne ratkaisee.

Työ alkaa elokuussa ja kestää ainakin vuoden loppuun.

Huomioithan, että noudatamme tarkkoja hygieniasertifikaatteja, jonka vuoksi mm. ripsienpidennykset, lävistykset sekä rakennekynnet ovat kiellettyjä. Kynsilakan käyttö edellyttää hanskojen käyttöä ja parta erillistä suojaa.

---------- 

Mitä odotamme

Tärkeintä on aito asiakaspalveluhenkisyys sekä toimeen tarttuva asenne.

Odotamme työnhakijoilta:

- aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä

- sitoutuvuutta

- hygieniapassia tai valmiutta sen suorittamiseen

- valmiutta ilta- ja viikonloppuvuoroihin

---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle idyllisen työympäristön sekä mahtavat työkaverit.

Tunteja työssä on vähintään 90h/3vk.

Työt alkaa toukokuussa ja kestävät kesän yli. Syksyllä mahdollisuus tehdä keikkatyötä esim. opiskelujen ohessa.

Palkkaus noudattaa matkailu- ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

---------- 

Hae nyt

Täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj