Palveluasiantuntija
Toimisto-, hallinto ja asiakaspalvelu
Pirkanmaa
+ 1
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
31.07.2021
Palveluasiantuntija osa-aikainen - Lippu.fi Tampere
Yhteyshenkilö
Milla Äikäs
milla.aikas@eezy.fi
+358403075109

Vain tapahtumassa, paikan päällä, voi tuntea henkilökohtaisen vuorovaikutuksen artistin, joukkueen ja yleisön kanssa. Se tunne ei välity ruudun läpi. Lippupiste Oy markkinoi ja myy ikimuistoisia hetkiä tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain. Lippupiste Oy on Suomen suurin tapahtumalippujen myynti- ja markkinointiyhtiö. Aloitimme toimintamme Tampereella vuonna 1996. Olemme osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan. Myymme lippuja Suomen suurimmassa tapahtumalippuja myyvässä verkkokaupassamme lippu.fi, omassa puhelinpalvelussamme sekä laajassa myyntiverkostossa, lähes 100 täyden palvelun myyntipisteessä ja R-kioskeissa kautta maan.


Kumppaneitamme ovat niin isot teatterit, festivaalijärjestäjät, tapahtumatalot kuin liigajoukkueetkin, konserttikiertueiden, urheilutapahtumien tai kesäteattereiden järjestäjiä unohtamatta. Lippupisteessä työskentelee yli 70 tapahtumalippujen myyntiin erikoistunutta asiantuntijaa neljällä eri paikkakunnalla: Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Lahdessa.


Toimitamme kumppaneillemme mm. lipunmyynti-, kulunvalvonta ja CRM-järjestelmiä palveluineen ja laitteineen. Meillä on myös oma digitaalisia markkinointipalveluita kumppaneillemme tuottava Digitoimisto. Tarjoamme kumppaneillemme myös niin tilapäisiä kuin jatkuviakin asiakaspalvelutehtävien ulkoistuspalveluita (mm. sijaispalvelut, yritys- ja ryhmämyynnin palvelut).


Haemme nyt Kumppanipalvelut-yksikköömme Tampereelle perhevapaan sijaisuuden ajaksi (31.12.2021 asti)


Palveluasiantuntijaa


Vastuullesi kuuluvat tapahtumajärjestäjäasiakkaillemme tuotettavien järjestelmä- ja lipunmyyntipalveluiden asiantuntijatehtävät. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiantuntijatiimimme, kumppanuuspäälliköidemme ja tietenkin Kumppaneidemme kanssa.Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK) ja muutamia vuosia työkokemusta (tapahtuma-alan kokemus on sinulle eduksi). Odotamme sinulta vahvaa tietoteknistä osaamista ja englannin kielen taitoa. Olet vastuuta ottava, itsenäiseen työhön kykenevä tehokas tiimipelaaja, jolla on kykyä hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia. Et hätkähdä pienistä eli kestät nopeita käänteitä ja painetta muuttuvissa tilanteissa ja säilytät organisointikykysi. Innostut ongelmanratkaisusta ja sinulla on hoidan tämän -asennetta.


Olet

- kiinnostunut erilaisista tapahtumista
- innostunut tuomaan oman panoksesi tapahtumajärjestäjille tuotettaviin palveluihin
- intohimoinen tapahtuma-alan asiantuntija tai halukas kehittymään sellaiseksi
- järjestelmäorientoitunut ja omaksut uudet järjestelmät helposti

Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen työpaikan markkinajohtajan palveluksessa
- tapahtuma-alan tuntevan organisaation ja tiimin tueksesi
- käyttöösi monipuoliset järjestelmät edellä mainittujen vaatimusten toteuttamiseksi

Tarjoamme paikan kehittyvässä organisaatiossa, osaavien kollegoiden ympäröimänä ja rennossa ilmapiirissä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja se on osa-aikainen (30-37,5 h/vko) ja määräaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.7.2021 asti palvelupäällikkö Anne Haarla (anne.haarla@lippu.fi). Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 31.7.2021 mennessä.

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj