Tietokanta-asiantuntija
ICT
Etelä-Pohjanmaa
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
19.05.2021
Järjestelmäasiantuntija, ERP
Yhteyshenkilö
Rami Korpi
rami.korpi@eezy.fi
+358504431853

/

Järjestelmäasiantuntija, ERP

Etsimme asiakasyrityksellemme, MSK Groupille ERP-asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden ja MSK Groupin kanssa, mutta yhteydenotot sekä hakemukset hoitaa työkuormituksen pienentämiseksi pelkästään Eezy Henkilöstöpalvelut. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten varsinainen työsopimus tehdään suoraan MSK Groupin ja valittavan henkilön välillä.

MSK Group -konserni on työkoneiden ohjaamoiden valmistuksen ja muoviteknologiaosaamisen johtava kansainvälinen toimija. Konsernin tuoteportfolioon kuuluvat myös maatalouskoneet ja henkilöautojen perävaunut. Konsernin päätoimipaikka on Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavan Ylihärmässä. MSK Group on perheyritys rehtine ja maaläheisine arvoineen ja sen juuret juontavat aina vuoteen 1950 asti. MSK Group -konsernin yhtiöitä ovat MSK Cabins Oy, MSK Matec Slovakia s.r.o., MSK Matec GmbH, MSK Plast Oy, Junkkari Oy ja Juncar Oy. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020  n. 155 M€ ja se työllisti yli 700 henkilöä kolmessa maassa.

Mitä etsimme:

ERP-asiantuntijana toimit avainasemassa MSK Groupin tytäryritysten ERP-käyttöönotoissa osana projektiryhmää sekä järjestelmän ylläpidossa ja jatkokehittämisessä. ERP-projektien aikana sinusta kasvatetaan rautainen ERP-ammattilainen, joka toimii projektien jälkeen järjestelmän pääkäyttäjänä ja asiantuntijana.

----------

Mitä odotamme:

Odotamme, että olet innokas ja kyvykäs oppimaan uutta, eikä sinulla mene sormi suuhun vaikeissakaan tilanteissa. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, ja toimit luontevasti eri sidosryhmien kanssa. Odotamme hakijoilta ymmärrystä yritystoiminnan prosesseista sekä tietotekniikan roolia niiden tukemisessa. Eduksi katsomme ymmärryksen järjestelmien välisistä integraatioista sekä Microsoftin pilviekosysteemistä. Odotamme hakijoilta lisäksi:

- Tunnet ERP–järjestelmiä ja erityisesti Microsoftin Dynamics -tuotteiden osaaminen luetaan eduksi
- Sinulla on soveltuva koulutusta tekniseltä tai kaupalliselta alalta
- Sinulla on sujuva englannin ja suomen kielen taito
- Olet järjestelmällinen ja tarkka

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvämaineisessa, kansainvälisessä asiakasyrityksessämme sekä laaja-alaisen tehtäväkentän, johdon ja kollegoiden tuen, mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisten kanssa ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Osittainen etätyömahdollisuus on myös olemassa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 19.5.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj