Pienkonekorjaaja
Kaupan ala ja myynti
Aura
+ 12
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
29.03.2021
Pienkonekorjaaja / huolto
Yhteyshenkilö
Markus Töykkälä
markus.toykkala@eezy.fi
+358400992985

Pienkonekorjaaja / huoltaja

Kone-Viitasalo on vuonna 1966 perustettu pienkoneiden myyntiin- ja huoltoon sekä verkkokauppaan keskittyvä yritys, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli 2,4m€. Yrityksessä huolletaan ja korjataan mm. mönkijät, mopoautot, vesijetit, ruohonleikkurit, moottorisahat, raivaussahat, siimaleikkurit, oksasilppurit yms. puutarhakoneet. Yritys on kasvun tiellä ja haemme nyt Raision myymälän yhteydessä sijaitsevaan korjaamoon pienkonekorjaajaa vahvistamaan joukkojamme. Löydät meidät verkosta https://www.kone-viitasalo.fi/ ja verkkokauppamme https://www.merkkikone.fi/

----------

Mitä etsimme:

Haemme vakituiseen ja kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen pienkoneiden korjaajaa. Aikaisempi kokemus pienkoneiden parista on eritääin iso plussa mutta ei ehdoton vaatimus. Taustaltasi voit olla esim. autonasentaja tai muuten korjaillut tai huoltanut kaikenlaisia ja kokoisia teknisiä laitteita. Opit nopeasti uutta ja olet aidosti innostunut ja kiinnostunut pienkoneista.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjolla on vaikuinen työsuhde vakavaraiseen ja kasvavaan yritykseen. Työsuhde solmitaan aluksi Eezyn kanssa ja siirryt 6kk. jälkeen Kone-Viitasalon työntekijäksi. Työt alkavat heti kun löydämme sopivan henkilön, viimeistään kuitenkin huhtikuun toisella viikolla. Lähetä hakemus palkkatoiveen kera Eezyn järjestelmän kautta ja vakuuta meidät siitä, miksi juuri Sinä olisit paras mahdollinen valinta tähän tehtävään.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan / Kaupan TES

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Hakuaika päättyy 29.3.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä

15.3. klo 9-11

18.3. klo 9-10

22.3. klo 10-11

23.3. klo 13-14

Eezy Henkilöstöpalvelut, Yhteyspäällikkö Markus Töykkälä, puh. 0400992985

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj