Ompelija
Tekstiiliala
Vantaa
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
21.02.2021
Ompelija Klippan Oy:lle! (Mahdollisuus oppisopimukseen)
Yhteyshenkilö
Olli Nyman
olli.nyman@eezy.fi
+358504432915

Ompelija Klippan Oy:lle! (Mahdollisuus oppisopimukseen)

YRITYSESITTELY

Oy Klippan Ab:lla on 60 vuoden kokemus turvavöiden (1959) ja lastenistuinten (1967) valmistuksesta. Yritys sijaitsee Vantaan Hakkilassa.

Meillä on Suomen ainoa testirata mikä antaa meille mahdollisuuden testata ja kehittää tuotteita. Testirata on ollut edellytyksenä jatkuvaan kehitystyöhön. Rata on myös ulkopuolisten ahkerassa käytössä. Klippan tekee mm. yhteistyötä teknologian tutkimuskeskuksen VTT:n kanssa. Tuotantokapasiteetti Vantaalla on noin 50 000 lastenturvaistuinta vuodessa. Suurin osa tuotannostamme menee vientiin.

Keskitämme voimavaramme KLIPPAN turvallisuustuotteisiin, jotka ovat suunnattu autoihin, työelämään, kotiin ja vapaa-aikaan, sekä asiakkaiden erikoistuotesovelluksiin ja testi- ja tuotekehitystarpeisiin. Työntekijöiden määrä vuonna 2020 on 14 henkilöä, ja liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa.

 

TEHTÄVÄNKUVAUS

Etsimme asiakkaallemme Klippan Oy:lle ompelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaan Hakkilaan.

Tehtävässä pääset valmistamaan mm. lasten turvaistuinten päällisiä ja turvavöitä. Työ on monipuolista ja ompelun lisäksi työhön sisältyy tuotteesta riippuen esimerkiksi suunnittelua ja kasausta. Toivommekin, että olet avoin uuden oppimiselle etkä pelkää tarttua haasteisiin. Klippanilla pääset mukaan myös tekstiilipuolen tuotekehitykseen ja suunnittelemaan tuotteiden tulevaisuutta. Työ on 90% ompelua ja 10% tuotekehitystä.

Työvuorot sijoittuvat arkeen klo 8-16 (37,5h/vko). Työssä käytetään mm. suorasaumaus-, kantti- ja kuminauhakonetta sekä saumuria.

 

ODOTAMME SINULTA

Etsimme henkilöä, joka haluaa oppia ja kehittyä osana Klippania. Tarjoamme mahdollisuuden oppisopimuksen suorittamiseen, mikäli olet esimerkiksi halukas täydentämään ammatillista osaamistasi. Aikaisempi osaamisesi otetaan huomioon koulutusta suunniteltaessa ja sinulle tehdään henkilökohtainen opiskeluohjelma, josta selviää muun muassa opintojen sisältö ja kesto.

Omaat jo kenties aiempaa kokemusta tekstiilialalta ja olet valmis laajentamaan osaamistasi tekstiilituotannon ja tuotekehityksen parissa. Olet luova, innovatiivinen ja uskallat tuoda omia ideoitasi ja kehitysehdotuksiasi esiin esimerkiksi parempiin ompelutekniikoihin, tuotteiden pakkaukseen tai kankaiden irrotukseen liittyvissä asioissa. Olet täysi-ikäinen ja omaat sujuvan suomen kielen taidon, ruotsin ja/tai eestin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

MUUT TIEDOT

Työsuhde on aluksi 6kk määräaikainen Eezy Henkilöstöpalvelujen kautta, jonka jälkeen mahdollinen vakinaistuminen Klippanille. Lisääthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezyn HR-konsultti Olli Nyman, puh. 050 443 2915 ja sähköposti olli.nyman@eezy.fi. Tavoitat Ollin puhelimitse arkisin klo 9–15.  

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj