Kahvilatyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Helsinki
+ 1
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
31.01.2021
Kahvilatarjoilija, Cafè restaurant Ursula, kesätyö
Yhteyshenkilö
Paula Ulvinen
paula.ulvinen@eezy.fi
+358447051196

Kesäksi töihin legendaariseen Café Ursulaan?

Olympiavuonna 1952 perustettu Café Ursula on suomalaisista juuristaan tunnettu kahvilaravintola. Tänäkin päivänä Ursula on kuuden sosiaalisen järjestön omistuksessa ja yrityksen tuotto käytetään omistajayhdistysten hyväntekeväisyystyön tukemiseen.

Kaivopuiston rannassa sijaitseva Café Ursulan ympäristö on yksi Helsingin upeimmista paikoista. Merellinen sijainti ja kaunis Kaivopuisto toimii ympäri vuoden niin pääkaupunkiseutulaisten kahvila- ja ruokapaikkana, ulkopaikkakuntalaisten kesäkohteena kuin turistienkin ehdottomana vierailukohteena.

Café Ursula toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi vuoden jokaisena päivänä.

Ursulaan voit tutustua paremmin www.ursula.fi-sivustolla.

Haemme kesäksi Café Ursulaan reippaita kahvilatarjoilijoita.

Ursulan kesätyöntekijänä vastaat ravintolan yleisestä viihtyvyydestä ja hyvästä asiakaspalvelusta. Työpanoksesi on tärkeässä osassa täydentämässä koko tiimiä.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentelyä, erikoiskahvien valmistusta, esimerkiksi salaattien ja cocktailien valmistusta sekä ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtimista. Tärkeintä tietenkin on, että asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi, eikä hymysi hyydy kiireestäkään huolimatta ja pystyt palvelemaan Kaivopuiston asiakaskuntaa kiitettävästi.

Aikaisempi anniskelukokemus katsotaan hakijoille eduksi. 

Ursulan kesätyöntekijä on tottunut työskentelemään ravintola- tai kahvilaympäristössä ja tarttuu työhön oma-aloitteisesti. On tarvittaessa valmis joustamaan sekä laittaa itsensä rohkeasti likoon myös uusissa haasteissa.  

Työ edellyttää hygieniapassia ja täysi-ikäisyyttä sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Perehdytämme valitut työntekijät Ursulan toimintatavoille, koulutamme henkilöt talon viini- ja cocktailmaailmaan sekä jokainen kesätyöntekijä osallistuu baristakoulutukseen.

Työsuhde on määräaikainen 112,5h/3vko aikavälille 1.6-30.8.2021.

Toivomme sinulta valmiutta aloittaa työt Ursulassa viikonloppu- ja kiirepäivinä mahdollisuuksien mukaan jo ennen kesää. Työsopimus tehdään Eezyn kanssa, jolloin sinulla on mahdollisuus työllistyä myös määräaikaisuuden ulkopuolella.

Tarjoamme monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Merellinen miljöö, mukavat asiakkaat sekä mahtavat työkaverit tekevät kesäpäivistä muistettavia!

Mikäli kiinnostuit tästä unelmien kesätyöpaikasta, täytä hakemus oheisen lomakkeen kautta ja liitä mukaan myös cv.  

Hakuaika päättyy 31.1.2021.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli tulee jotain kysyttävää.

Paula Ulvinen

HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut

044 7051196

paula.ulvinen@eezy.fi

www.eezygroup.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj