Vuokratyöt
Vakituiset työt
Kevytyrittäjyys
Urapalvelut
Muutosturva
Henkilöarviointi
Koulutukset
Valmennukset
Pikaduuni
Tule töihin -hanke
Uravalmennus Satakunta

Uravalmennus sopii sinulle, joka olet, pohdit uutta suuntaa omalle uralle. Valmennuksen aikana pohditaan eri koulutus- ja työllistymisvaihtoehtoja sekä vahvistetaan rinnalla työnhakutaitoja ja työmarkkinatietoutta. Ryhmämuotoisessa valmennuksessa sinulla on mahdollisuus saada laaja näkemys erilaisista osaamisen täydentämisen vaihtoehdoista.

Otamme yhteyttä ennen valmennuksen aloitusta ja opastamme verkkopalveluiden käyttöön. Valmennuksen alussa pidämme ryhmälle yhteisen alkuinfon ja kerromme yksityiskohtaisesti mitä valmennusviikon aikana tullaan tekemään ja miten tavoitteet saavutetaan. Valmennuksen alussa henkilökohtainen alkukartoitus ja valmentajan tuki oman osaamisen tunnistamiseen. Tutustumme viikon aikana myös TE-palveluiden eri palveluihin sekä tukimahdollisuuksiin. Valmennuksen tavoitteena on oman urasuunnitelman selkeyttäminen, löytää osaamisen täydentämisen tarpeet sekä koulutusmahdollisuudet ja lisäksi vahvistaa työnhakutaitoja.

Aikataulut:

Maaliskuu: 22.3 - 26.3.2021, Uravalmennus verkossa

Alustava suunnitelma tulevista valmennuksista: 

Kesäkuu: Tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin

Syyskuu: Tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin

Joulukuu: Tarkemi aika ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittatutuminen valmennuksiin oman asiantuntijan kautta tai tapahtumakalenterista: https://toimistot.te-palvelut.fi/satakunta/tapahtumat

 

Valmentajat: 

Kirsi Kutila

Anne-Mari Kinisjärvi 

Jaana Jäske

Kaisu Loikkanen 

Yhteinen sähköposti: valmennukset.satakunta@eezy.fi 

Valmennuksista vastaava kouluttaja: Tuire Eilittä 

Verkkovalmennusten tekninen tuki: Jani Savolainen

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj