Vuokratyöt
Vakituiset työt
Kevytyrittäjyys
Urapalvelut
Muutosturva
Henkilöarviointi
Koulutukset
Valmennukset
Pikaduuni
Tule töihin -hanke
Koulutukset

RekryKoulutukset ja täydennyskoulutukset

Eezyn koulutuspalveluiden tavoitteena on tukea jokaista työnhakijaa omalla yksilöllisellä urapolulla. Urapalveluihimme kuuluvat täydennys- ja RekryKoulutukset viitoittavat työnhakijan ja Eezyn työntekijän tietä kohti mielekästä ja palkitsevaa työuraa.

Kenelle koulutukset on suunnattu?

Eezyn koulutukset ovat suunnattu työnhakijoille, jotka haluavat löytää oman polun työelämässä, työllistyä ja/tai hankkia lisäkoulutusta vahvistaakseen omaa osaamistaan. Osa koulutuksista on maksullisia, osa taas veloituksettomia tietyin edellytyksin. Lisätiedot löydät aina koulutuksen kuvauksen yhteydestä. 

Oppisopimuskoulutus vai RekryKoulutus? Ratkaisut työelämän eri tilanteisiin

Eezyn erilaiset koulutusratkaisut palvelevat työnhakijoita työelämän muuttuvissa tilanteissa. Koulutustarjonnasta löytyy niin osaamista täydentäviä koulutuksia kuin uudelle uralle rekrytoivia koulutuksia. Myös oppisopimuskoulutus on hyväksi havaittu opiskelumuoto työntekijöille, jotka haluavat opiskella ammattiin työtä tekemällä. 

Eezyn koulutusvalikoimaan kuuluvat 

  • täydennyskoulutus
  • korttikoulutukset
  • RekryKoulutus
  • oppisopimuskoulutus.

Myös erilaiset valmennukset kuuluvat monipuolisiin urapalveluihimme.

Koulutusten kesto

Koulutusten kestot vaihtelevat. Lyhyemmät koulutukset, kuten täydennyskoulutus, vastaavat koulutettavien tarpeisiin hankkia työssä vaadittavia pätevyyksiä. Rekrytoivat koulutukset sen sijaan ovat kestoltaan pidempiä: tavoitteena on, että RekryKoulutus johtaa työllistymiseen yhteistyöyrityksessä koulutuksen päätteeksi.  

Laadukkaat koulutukset valtakunnallisesti

Toimintamme on valtakunnallista, joten laadukkaat täydennys- ja rekrykoulutukset ovat kaikkien asiakkaidemme saatavilla. Ymmärrämme jokaisen tilanteen vaativan yksilöityjä toimenpiteitä – siksi räätälöimme erilaisia koulutusratkaisuja aina asiakaslähtöisesti.

Kysy lisätietoja: Hanna Rinne / hanna.rinne@eezy.fi / 0447577152 

Takaisin Urapalvelut-sivulle

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj