Vuokratyöt
Vakituiset työt
Kevytyrittäjyys
Urapalvelut
Muutosturva
Henkilöarviointi
Koulutukset
Valmennukset
Pikaduuni
Tule töihin -hanke
Urapalvelut

Yksilöllinen ura- ja työnhakuvalmennus juuri sinulle

Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä luovimiseen tarvitaan joskus hieman vetoapua. Eezyn monipuoliset urapalvelut tuovat kaivattua apua ja asiantuntemusta työnhakijalle. Henkilökohtainen työnhakuvalmennus, ura- ja ammatinvalintaohjaus sekä työnvälitys asiakkaan toiveiden mukaan ovat esimerkkejä siitä, mitä voimme Eezy Urassa tarjota työnhakijoille. Ymmärrämme, että jokaisen asiakkaamme tilanne vaatii yksilöityjä toimenpiteitä – siksi räätälöimme palvelumme sisällön aina asiakaslähtöisesti.  

Urapalvelut pähkinänkuoressa

Eezy on Suomen suurimpia työelämän toimijoita. Siksi meillä on kannuksia auttaa myös sinua. Eezy auttaa kaikenlaisia työnhakijoita ympäri Suomen työllistymään myös uravalmennuksien ja erilaisten koulutuksien avulla. Tutustu esimerkiksi Pikaduuni-palveluun, Tule töihin- hankkeeseen sekä Muutosturvaan. 

PALVELUT

Eezyn avulla kehität osaamistasi ja löydät töitä 

Avullamme uraa voi rakentaa useilla eri tavoilla. Esimerkiksi erilaiset valmennukset ja koulutukset auttavat sinua kehittämään osaamistasi, kun taas suoraan työllistymiseen johtavat vuokratyöpalvelut ja vakituisiin töihin rekrytointi.

Asiantuntijat apunasi urapolkusi eri käänteissä

Palveluita toteuttavat asiantuntijamme eivät ainoastaan ole työnhakuvalmennuksen asiantuntijoita, vaan myös kokeneita rekrytointialan ammattilaisia. Näin ollen modernit työnhakustrategiat ja rekrytointialan uusimmat trendit ovat saatavilla viiveettä. Voit luottaa siihen, että saat aidosti asiantuntevaa palvelua ja tarvitsemasi ura- ja työnhakuvalmennus suunnitellaan yksilöllisesti omaan tilanteeseesi pohjautuen. 

Räätälöidyt ura-, työnhakuvalmennus- ja työnvälityspalvelut ympäri Suomen

Ura-, työnhakuvalmennus- ja työnvälityspalvelumme ovat helposti saatavillasi, sillä meillä on laaja verkosto toimipisteitä ympäri Suomen. Tunnemme niin valtakunnallisen kuin paikallisen tilanteen, ymmärrämme työmarkkinaa ja teemme yhteistyötä julkishallinnon sekä koulutuslaitosten kanssa. Tärkeintä meille on kuitenkin ymmärtää sinua. Haluamme olla tukenasi – eli suomeksi sanottuna haluamme olla paras kaverisi työllistymisessä ja koulutuksissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja urapalveluista!

 

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj