Henkilöautonkuljettaja.
Autoala
Hanko
+ 1
Employment
Määräaikainen
Application period ends
15.01.2022
Autonsiirtäjiä Assistor-Uutteralle Hankoon
Contact person
Minna Peltomaa
minna.peltomaa@eezy.fi
+358403075404

Assistor-Uuttera on Suomen johtava ajoneuvologistiikan toimija. Yli puolet Suomessa myytävistä uusista autoista kulkee autoliikkeisiin ja asiakkaille meidän kauttamme. Yhtiö syntyi, kun kaksi perinteikästä yritystä, Assistor ja Uuttera, yhdistyivät 1.5.2019. Logistiikan lisäksi huolehdimme lukuisista muistakin uuden auton toimitukseen liittyvistä tarpeista laadunvalvonnasta auton varusteluun ja verotukseen. Lue lisää: https://www.assistor-uuttera.fi/

-----

Nyt niitä autoja taas tulee! Ja kiirettä pitää, joten etsimme Assistor-Uutteralle Hangon satamaan lisää autonsiirtäjiä.

Työ sisältää ajoneuvojen ajamista satamasta varastoalueille odottamaan seuraavaa siirtoa. Tehtävään kuuluu myös autojen tankkaus.

Tehtävä on päivätyötä (07:00-15:30) ja siihen kutsutaan tarpeen tullen. Tätä keikkatyötä on nyt tarjolla joulu- ja tammikuulle.

Hakijoilta vaaditaan voimassa olevan ajokortin lisäksi hyvä asenne, sillä työ on hyvin itsenäistä. Lisäksi edellytetään ehdotonta huolellisuutta, tarkkaavaisuutta ja vähintään toisen kotimaisen kielen hyvää hallintaa. Huomioon kannattaa ottaa, että työskentely tapahtuu enimmäkseen ulkona.

Tehtävässä noudatetaan Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta, joka määrittelee myös tuntipalkan. Työntekijän kanssa tehdään kirjallinen työsopimus.

Tässä sinulle aivan loistava tilaisuus tienata ylimääräistä, joten hae heti ja vinkkaa kaverille myös! Voit soittaa Minnalle arkisin klo 9-15 välillä, jos tarvitset lisätietoa.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj