Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu
ICT
Kotka
+ 5
Employment
Määräaikainen
Application period ends
05.12.2021
Asiakaskontaktoija
Contact person
Waltteri Viittanen
waltteri.viittanen@eezy.fi
+358447880851

Book-Kings

Book-Kings on tuore ja nuorekas myynninedistykseen keskttyvä ajanvaraus yritys. Book-Kings hoitaa siis asiakasyrityksillensä tapaamisten varaamisen heidän puolesta. Tämä työ ei siis ole perinteistä puhelinmyyntiä, vaan tässä varaat isoille ja tunnetuille yrityksille tapaamisia asiakkaiden kanssa.  Heidän tiimi on erittäin tuloksenhakuinen, reipas ja innokas, koska näillä ominaisuuksilla takaat menestymisen tässä työssä.

Book-Kingsillä on hyvä asenne ja loistava meininki!

Mitä haemme?

Haemme heille nyt uusia buukkaajia heidän kasvavaan tiimiin. Työt tehdään pääosin etänä kotoota, joten sinun täytyy olla erittäin oma-aloitteinen ja aktiivinen. Sinulle tullaan antamaan vapaus tehdä itse työt, eikä sinun tekoja kokoajan seurata ja tämä vastuu pitää kantaa kunnolla. 

Töitä voit tehdä liukuvasti 8 ja 17 välillä, mutta ihan vähintään 20h/vk, mieluusti kuitenkin enemmän kuin minimimäärä.

Totuus on myös se, että tulosta pitää syntyä tai muuten tämä ei ole sinun paikkasi.

Sosiaalinen ja rento persoona pärjää tässä työssä loistavasti ja pystyy tekemään tulosta. Töitä tehdään nimittäin tosissaan, mutta ei totisesti. Aikaisempi kokemus myyntityöstä voi olla eduksesi kyseisessä positiossa, mutta innokkuus ja reipas asenne tehdä töitä voittaa senkin!

Työt alkavat tammikuun aikana riippuen omasta tilanteestasi ja töitä voit käytännössä tehdä mistä vain päin Suomea.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Kriteerejä:

- Vähintään 18-vuoden ikä

- Reipas asenne

- Positiivinen mieli

- Oma-aloitteisuus

- Halu kehittyä sekä menestyä

- Tietokone ja mikrofoonilliset kuulokkeet

Tarjoamme:

- Loistavan työyhteisön

- Noin. 11-12€/h palkkauksen

- Kilpailukykyisen provision tuntipalkan päälle

- Vapaat työajat (8-17 välille)

- Työsopimuksen, joka sopii tämän hetkiseen elämäntilanteeseesi

- Tuen ja avun tiimiltäsi itsesi kehittämiseen

MUUTA

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj