Puutarhatyöntekijä.
Viherala
Espoo
+ 3
Employment
Määräaikainen
Application period ends
06.02.2022
Pihanhoitaja - Viherviisikko Oy
Contact person
Mikko Hakkarainen
mikko.hakkarainen@eezy.fi
+358405300090

Oletko sinä Viherviisikon vihervoimaisen tiimin uusi jäsen?

Haemme Viherviisikon kanssa pihanhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin vuoden 2022 sesonkiin pääkaupunkiseudulle! Työt alkavat viimeistään huhtikuussa 2022 ja jatkuvat kelien mukaan pitkälle syksyyn. Varaa paikkasi ajoissa ja hae!

Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä pääkaupunkiseudulla yli 25 vuoden kokemuksella. Yrityksen osaamiseen ja tarjoomaan kuuluu mm. pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalvelut kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin sekä vihersisustus- ja hoitopalvelut. 

Asiakkaat koostuvat yritysasiakkaista, yhteisöistä ja kiinteistöistä – pienistä aina suuriin pääkonttoreihin asti. Viherviisikko hoitaa yli 400 pihakohdetta pääkaupunkiseudulla. Sisäviherkasvien hoitokohteita taas on noin 150. Lisäksi verkkokauppa palvelee kaikkia kuluttaja-asiakkaita. Viherviisikko uskoo vahvasti yhdessä tekemiseen, yhtenä mottona onkin, että yhdessä olemme enemmän.

Työtehtävät

Pihanhoitajan tehtäviin kuuluu pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asiakkaiden pihojen ylläpitotehtävät kuten puiden ja pensaiden leikkaukset, istutustyöt, lannoitukset, kitkentä yms. pihanhoidon tehtävät. Työ on pääosin itsenäistä, joten hakemamme henkilön tulee olla reipas ja itsenäiseen työhön soveltuva. Puutarha-alan koulutus on iso etu, mutta tarvittaessa koulutamme sinut työhön. Edellytämme myös B-ajokorttia sekä taitoa ajaa pakettiautolla pääkaupunkiseudulla.

Hakijalta toivomme:

  • Reipasta ja itsenäistä asennetta
  • aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • B-ajokorttia ja taitoa ajaa pakettiautoa pääkaupunkiseudulla
  • Aitoa kiinnostusta viheralaa kohtaan

Tarjoamme:

  • Uudet ja modernit työvälineet
  • Mielenkiintoisen ja miellyttävän työn, jossa kädenjälkesi tuottaa iloa.
  • Reilun ja kilpailukykyisen palkan sekä positiivisen työyhteisön, jossa työturvallisuuteen kiinnitetään huomiota

Miten haet työpaikkaa:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikko Hakkarainen
Aluepäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 0090
mikko.hakkarainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj