Koneenasentaja
Muovi- ja kemiantuoteteollisuus
Kaarina
+ 2
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
05.12.2021
Asentaja ruiskuvalukoneelle
Contact person
Christian Rönndahl
christian.ronndahl@eezy.fi
+358403075018

Okartek Oy on Etola-yhtiöihin kuuluva, Kaarinassa sijaitseva teknisten muoviosien sopimusvalmistaja. Liikevaihtomme on 14 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa n. 80. Olemme toimineet yli 30 vuotta suomalaisen muovituote-valmistuksen kärjessä. Kokemus sekä tietotaito ovat vahvuuksiamme siinä missä laaja ja moderni konekantakin.

Mitä etsimme:

Haemme Okartekille vakituiseen työsuhteeseen ruiskuvalukoneen asentajaa. Tehtävät koostuvat tuotantoon liittyvistä ruiskuvalukoneen muottiasennuksista, mahdollisista vikakorjauksista sekä pienemmistä huoltotöistä.

Mitä odotamme hakijoilta:

Tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta tai työkokemusta koneiden ja laitteiden kunnossapidosta.  Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, halua kehittyä ja hyviä tiimityötaitoja.

Mitä tarjoamme:

Mahdollisuuden tulla mukaan monipuoliseen ja vakavaraiseen yritykseen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, jossa voit myös kehittää osaamistasi. Palkkauksessa noudatetaan muovituoteteollisuuden työehtosopimusta, kuitenkin huomioiden tekijän osaaminen ja työhistoria.

Miten haet tehtävää:

Mikäli koet, että olet hakemamme osaaja, jätä hakemuksesi oheisesta linkistä pikaisesti tai viimeistään 5.12.2021 mennessä. Liitä mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj