Ostaja
Muovi- ja kemiantuoteteollisuus
Kaarina
+ 3
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
27.12.2021
Ostaja
Contact person
Aivi Elo
aivi.elo@eezy.fi
+358403075014

Oy Parlok Ab on muovituotteisiin erikoistunut valmistaja, jonka toiminta Paraisilla alkoi jo vuonna 1959. Päätuotteitamme ovat hyötyajoneuvojen lokasuojat ja roiskeenestojärjestelmät, joissa olemme yksi Euroopan johtavista valmistajista. Muita tuotteitamme ovat mm. työkalulaatikot, kattoluukut ja muovilevyt. Valmistamme muovituotteita myös muille toimialoille. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta yhtiöllämme on merkittävää vientiä myös sen ulkopuolelle. Tuotteemme tunnetaan korkeasta laadustaan ja kestävyydestään ympäri maailman.
Tuotantomme toimii pääsääntöisesti kolmessa vuorossa, ja investoimme vuosittain voimakkaasti sen kehittämiseen. Henkilöstöä Parlok-konsernissa on noin 60 ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 9 milj.€. Oy Parlok Ab on kotimaisessa omistuksessa.

Parlokin tilausmäärien kasvaessa rekrytoimme nyt OSTAJAA ostopäällikön oikeaksi kädeksi. Työnkuvaasi tulee kuulumaan mm. tuotantomateriaalien ja tuotannon tarvikkeiden ostaminen koti- ja ulkomailta. Olet tiiviissä yhteistyössä tuotantoon tilaustarpeiden perustuessa niin tehdaskierroksilta kuin toiminnanohjausjärjestelmästä saataviin hankintatarpeisiin. Vastuualueellesi tulevat kuulumaan myös kuljetusten tilaamiset ja toimitusten valvonta sekä vastaanottotarkastuksista vastaaminen yhdessä laatukoordinaattorin kanssa. Tuotteiden perustaminen ja ylläpito MS NAV järjestelmässä sekä kuun ja vuoden vaihteiden inventoinnit ja varastoarvojen raportoinnit tulevat kuulumaan myös osana työnkuvaasi. Töitä tehdään 37,5 h/vko. 

Teknisen puolen koulutus ja/tai kokemus vastaavasta työstä, hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä loistava organisointikyky antavat tähän tehtävään hyvät valmiudet. IT-taitosi ovat luonnollisesti ajan tasalla. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja iloinen työasenteesi säilyy kiireenkin keskellä. Työotteeltasi olet aikaansaava, joustava sekä oma-aloitteinen ja oletkin valmis iskemään kätesi santaan tilanteen niin vaatiessa. Eduksesi luetaan muu kielitaito sekä muovi- ja metalliraaka-aineiden aiempi tuntemus.

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön suoraan Parlokin palkkalistoilla. Saat työskennellä tunnetun ja arvostetun brändin parissa hyvähenkisessä työyhteisössä, jossa saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kasvaa tehtävän myötä ja saada lisää vastuuta. Me haluamme sinut töihin, joten jätä työnhakuprofiilisi oheisesta linkistä jo tänään sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Muista liittää profiiliisi myös CV/ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Aivi Elo puh. 040-307 5014.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj