Rakennuspeltiseppä
Talonrakennusala
Kymenlaakso
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
06.02.2022
Rakennuspeltiseppä
Contact person
Niina Cinpir
niina.cinpir@eezy.fi
+358401836260

Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun. Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi. Uudet asiakkuutemme syntyvät usein tuttavan tai naapurin suosituksesta. Olemme haastaneet itsemme kehittämään toimialaamme ja toimimaan edelläkävijänä myös tulevaisuuden asiakkuusprosessien luomisessa. Myynnin tukena on digitaalisen markkinoinnin nykyaikainen kumppani, joka osaltaan tuo liidejä haaviin.

Meillä kattoremontin tekijöinä ovat omat, kotimaiset asentajamme. Varmistamme aina hyvän lopputuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden. Teemme kattoremontteja ympäri vuoden moniin olosuhteisiin soveltuvan kalustomme ansiosta. Annamme työllemme jopa 10 vuoden takuun, katemateriaaleille valmistaja antaa puolestaan 20-50 vuoden takuun. Mikäs siinä, Suomen sujuvin kattoremontti on myös luotettavin.

Haemme asiakkaallemme Kymen Kattokeskus Oy rakennuspeltiseppää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet tunnollinen, tarkka ja ammattitaitoinen peltiseppä jota ei korkeat paikatkaan huimaa! 

Työskentelyalueesi on pääasiassa Kouvolassa. Oma auto ei ole pakollinen mutta b-kortti sinulta tulee löytyä. Eduksi katsotaan c-luokan ajokortti. Työturvallisuuskortti on pakollinen, mutta ei hätää. Jos sinulta ei sitä vielä löydy, voit suorittaa sen myös meidän kautta! 

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa savupiippujen pellityksiä, sadevesikourujen ja peltiosien asennuksia sekä muita rakennuspeltitöitä.

Työssäsi asennat remontoitaviin kohteisiin tiili-ja teräskatteita sekä uusia toimivia alusrakenteita. Remontit viimeistelet piippujen pellityksellä sekä uusien rännien asennuksilla. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. 

Palkkaus talonrakennus työehtosopimuksen mukaan, kokemuksesta riippuen. Työaikasi on maanantaista perjantaisin 7-15:30. 

Työsuhde alkaa Kouvolan Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta ja 6kk jälkeen tarjoutuu mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille. 

Jätä hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 6.2.2022, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan sisällä.

Liitä hakemukseesi myös CV.

Lisätietoja tehtävästä Niina Cinpir

p. 040 183 6260 / niina.cinpir@eezy.fi 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj