Prosessityöntekijä, kemianteollisuus
Muovi- ja kemiantuoteteollisuus
Etelä-Savo
+ 2
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
08.12.2021
Katsastusoperaattoreita Voikoskelle
Contact person
Niina Cinpir
niina.cinpir@eezy.fi
+358401836260

Woikoski Oy on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja. Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja, kaasun jakelujärjestelmiä sekä medical-tuotteita sairaaloihin. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää. Pitkäjänteinen työ, jatkuva innovaatiokyky sekä työn ja ihmisten arvostaminen ovat arvoja, joiden ansiosta Woikoski tunnetaan vastuunsa kantavana ja arvostettuna yhteistyökumppanina.

Haemme asiakasyrityksellemme Woikoski Oy:lle Voikoskelle tuotantoon

KATSASTUSOPERAATTOREITA

vastaamaan päivittäisistä työtehtävien läpiviennistä ja laitteistojen tarkastuksista kaasupullojen katsastustoiminnoissa. Työhösi kuuluu kaasupullojen katsastus, sisäinen logistiikka, toimintojen kirjaaminen toiminnanohjausjärjestelmään, päivittäinen varastosaldojen seuranta ja niihin liittyvät toimenpiteet. Vastaat myös katsastusaseman laitteistolle tehtävistä huolloista, opastat ja ohjeistat työpisteillä toimivia kollegoitasi. Toiminnallasi vaikutat katsastustoiminnan tehokkuuteen ja pullokiertoon, millä on vahva sidonnaisuus myös myynnin onnistumiseen.

ODOTAMME SINULTA

Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen työntekijä, joka ei sääolosuhteita eikä fyysisesti raskasta työtä säikähdä. Hallitset pyöräkoneen ja trukin ajotaidon. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja vastuuntuntoinen. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta mielellään teollisuuden parissa työskentelystä, hyvät valmiuden uusien asioiden opetteluun, ongelmanratkaisukykyä ja myös suunnitelmallisuutta. Ymmärrät oman työn vaikutuksen katsastustoiminnan prosesseissa. ATEX-tietämys ja koulutus on tehtävässä eduksi.

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS

Odotamme henkilöltä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vastaavia työssä hankittuja tietoja ja taitoja. Eduksi katsomme myös voimassa olevat työturva-, tulityö- ja ensiapukortit (EA1 ja EA2). Tietotekniikkataitosi ovat ajanmukaisella ja harjaantuneella tasolla, Microsoft D365 tuotannonohjausjärjestelmän tuntemus on plussaa.

MUUT TIEDOT

Tarjoamme haasteellisen ja innostavan tehtävän monipuolisessa liiketoimintaympäristössä sekä muun organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Woikosken visiona on olla suomalaisten ykkösvalinta kaasuissa ja niihin liittyvissä ratkaisuissa sekä palveluissa. Sopisiko sinun ammattitaitosi tähän joukkoon?

Työ on 2-vuorotyötä ja palkka määräytyy kemian perusteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työsuhde solmitaan suoraan Woikoski Oy:n kanssa.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit näistä avoimista tehtävistä, täytä sähköinen hakemuksesi viipymättä, mutta viimeistään 30.11. os. www.eezy.fi. Liitä hakemukseesi CV tai kerro muulla tavoin aiemmasta työkokemuksestasi. Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa Eezyllä Kouvolassa Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj