Myyntikoordinaattori
Kaupan ala ja myynti
Jyväskylä
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
16.12.2021
Myyntikoordinaattori
Contact person
Laura Häyrinen
laura.hayrinen@eezy.fi
+358504701222

Myyntikoordinaattori Jyväskylään

Haemme nyt asiakkaallemme työvaatealalle kasvun tueksi organisointitaitoista myynnin koordinoijaa B-to-B-maailmaan.

Työskentelet pienen ja tehokkaan myyntitiimin esimiehenä kehittävällä työotteella, ohjaten tehtävien aikataulua sekä raportointia. Pääasiallinen tehtäväsi on valvoa, että myyjät sekä myynnin tukitiimi tekevät töitä sovitun aikataulun, järjestyksen ja tavoitteiden mukaisesti.

Tässä työssä otat vastuullesi myynnin suunnittelun, kohdentamisen sekä myyntiprosenttien tarkistamisen ja budjettiseurannan. Pääasiallinen työvälineesi on tietokone, joten sen sujuva käyttö on olennaista. Käytät toiminnanohjausjärjestelmiä, CMR-järjestelmiä, osaat kuvankäsittelyn perusteet, hallitset Excelin erinomaisesti ja muu tekstinkäsittely luonnistuu myös sujuvasti. Työkielesi on suomi, mutta päivittäin tulet puhumaan ja työstämään tekstejä myös englanniksi. Persoonana olet toimeen tarttuva ja yrittäjähenkinen, etkä pelkää pientä painetta. Erilaisten ihmisten kohtaaminen on työsi keskiössä, joten odotamme sinulta taitoa kohdata sekä kohdella jokaista henkilöä yksilönä. Hyvä sopeutumiskyky ja tilannetaju ovat toivottavia ominaisuuksia.

Mitä muuta haemme ja odotamme:

  • oma-aloitteisuutta
  • organisointikykyä
  • halua sekä rohkeutta kehittyä ja kehittää
  • vähintään 2 vuoden esimiestaustaa
  • erinomaisia IT-taitoja
  • myyntikoulutusta tai -kokemusta
  • aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme ja palkkaus:

Tarjoamme sinulle monipuolisen vakituisen työn vakaassa, kasvavassa ja erittäin motivoituneessa sekä asiakaspalveluhenkisessä yrityksessä. Tässä työssä pääset kehittämään ja kehittymään. Palkkaus sovitaan valitun henkilön kanssa palkkatoiveet huomioiden. Palkkauksessa huomioidaan aikaisempi työkokemus, koulutus sekä henkilökohtainen osaaminen. Palkkaus on mahdollista toteuttaa kiinteällä pohjapalkalla ja provisio-osuutena.

Haku

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Laita hakemuksesi oheisesta linkistä pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sovittuna ajankohtana, mutta viimeistään tammikuussa 2022.

 

Yhteydenotot:

Laura Häyrinen 
HR-konsultti

Eezy Oyj

050 470 1222

laura.hayrinen@eezy.fi 

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj