Metallityöntekijä
Kone- ja metalliala
Lahti
+ 1
Employment
Määräaikainen
Application period ends
30.11.2021
Metallityöntekijöitä Peikko Finland Oy:lle
Contact person
Niko Reinikainen
niko.reinikainen@eezy.fi
+358403558994

Peikko Finland Oy

Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

 ---------- 

Mitä etsimme

Haemme lahtelaiselle Peikko Finland Oy:lle metallityöntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävänä on pääasiallisesti metallin käsittely/hionta/viimeistely. Tehtävään koulutetaan, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Tässä paikassa on mahdollisuus pitkäaikaseen/vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkaa Eezy Lahden kautta.

Sinulla tulee olla valmius itsenäiseen työskentelyyn ja 3-vuorotyöhön. Jos olet valmis oppimaan ja omaat hyvän asenteen työntekoon niin voit olla etsimämme henkilö!

---------- 

ODOTAMME HAKIJOILTA

  • aiemipi kokemus metallitöistä tai autoista/mopoista katsotaan isoksi eduksi mutta se ei ole välttämätön
  • valmius 3-vuorotyöhön
  • hyvää asennetta
  • halua kehittyä

---------- 

MUUTA

Tarjoamme sinulle kehittyvän toimintaympäristön sekä monipuolisen työtehtävän.
Täytä hakemus pikaisesti www.eezy.fi ja liitä myös cv:si. Soita samalla, niin sovitaan haastattelu. Tämä paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.


Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Lahden toimisto (03) 873 200

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj