Hitsaaja
Kone- ja metalliala
Huittinen
+ 2
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
14.12.2021
Kokoonpanohitsaaja Tamminiitty Oy:lle
Contact person
Sonja Laine
sonja.laine@eezy.fi
+358407444261

KOKOONPANOHITSAAJA TAMMINIITTY OY:LLE

Tamminiitty Oy Metal Partner on metalliteollisuuden esi- ja sopimusvalmistukseen erikoistunut yritys. Asiakkainamme ovat suomalaiset metalli- ja rakennusteollisuuden yritykset. Liikevaihtomme tulee olemaan yli 6 miljoonaa vuonna 2021. Työllistämme tällä hetkellä noin 40 metallialan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Säkylän Köyliössä Ristolan teollisuusalueella.

Haemme asiakkaallemme Tamminiitty Oy:lle kokoonpanohitsaajaa. Hitsaus on mig/mag-hitsausta kuvien perusteella ammattitaitoisessa hitsaustiimissä. Työtä tehdään tällä hetkellä päivävuorossa, mutta toivomme sinulle olevan valmius tarvittaessa työskennellä 2-vuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista hitsauksesta, kykyä ongelmanratkaisuun ja piirustusten lukutaitoa. Lisäksi sinun tulisi työssäsi olla oma-aloitteinen ja tarkka.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vakavaraisessa ja nykyaikaisessa yrityksessä ammattitaitoisten työkavereiden parissa. 

Rekrytointiprosessia hoitaa Eezy Huittinen, mutta työsuhde solmitaan suoraan Tamminiitty Oy:n kanssa.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus jo tänään! Liitäthän mukaan mahdollisen CV:n. Aloitamme haastattelut hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulle jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistollemme (arkisin klo 8-16) p. 044 596 4500/040 744 4261 tai huittinen.vmp@eezy.fi, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj