Muuttomies
Logistiikkapalvelut
Uusimaa
Employment
Määräaikainen
Application period ends
06.12.2021
Martelalle muuttotöihin kokoaikaisesti joulusesonkiin
Contact person
Simo Ruottunen
simo.ruottunen@eezy.fi
+358504690016

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo yli seitsemänkymmenen vuoden ajan. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Haemme reippaita työntekijöitä muuttohommiin Martelalle pääkaupunkiseudulle työskentelemään isossa projektissa. Projekti alkaa joulukuun alussa ja kestää tammikuuhun. Etsimme sitoutuneita tekijöitä projektiin. Projektin aikana luvataan takuutunnit, sekä töitä joka arkipäivälle. Myös lauantaivuoroja voi olla. Työpäivät ovat noin. klo.8-16/17 välillä pääsääntöisesti. Välillä päivät voi venyä myöhempään. Myös projektin jälkeen töitä on tarjolla.

Aiempaa kokemusta muuttotöistä ei tarvitse olla, vaan tärkeää on innokas asenne ja rivakka työote. Työssä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, lisäksi työ vaatii täysi-ikäisyyttä.

Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Ajokortti ei ole välttämätön.

Valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys, jonka takia rekrytoimme työntekijät mahdollisimman pian projektia varten. Lähetä siis hakemuksesi heti jos kiinnostuit ja olet vapaana joulu-tammikuussa kokoaikaisesti! 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. 

Hakuaika päättyy 6.12.2021

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

muuttopalvelu@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj