Prosessityöntekijä, kemianteollisuus
Muovi- ja kemiantuoteteollisuus
Lieto
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
05.12.2021
Prosessityöntekijä (laboratorio)
Contact person
Ninni Salama
ninni.salama@eezy.fi
+358503130659

Finnsusp Oy (Piiloset) on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen ainutlaatuisten piilolinssien hoitonesteiden, kuivien silmien hoitotuotteiden sekä yksilöllisten silmälasilinssien kehittäjä ja valmistaja. Piiloset®-, PuroSilmille®- ja OLOlinssit®-brändeillämme myytävät tuotteet valmistamme omilla tehtaillamme Liedossa. Palvelutarjontaamme kuuluu myös monipuoliset sopimusvalmistus- ja laboratoriopalvelut eri yrityksille.

Tuotteitamme myydään kotimaan lisäksi yli 40 maassa niin Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa ja Lähi-Idässä kuin Pohjois-Afrikassakin. Kuivien silmien hoitotuotteista ja piilolinssinesteistä viennin osuus on yli 90 %.

Meitä on tällä hetkellä lähes 50 Medical Device –alan ammattilaista ja tarvitsemme lisävahvistuksia osallistumaan yhteiseen kasvutarinaamme. Vastuullisuus, kotimaisuus ja henkilöstömme hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja, jotka myös näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme. Toimintamme on sertifioitu ISO13485 sekä GMPn mukaan.

Löydät lisätietoja meistä verkkosivuiltamme www.finnsusp.fi sekä brändisivuiltamme www.purosilmille.fi, www.ololinssit.fi ja www.piiloset.fi.

Asiakkaamme Piilosetin liiketoiminnan kasvaessa haemme heille laboratorion PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistukseen heidän Liedon toimipisteeseensä.

Tuotantolaboratorion työt sisältävät liuosvalmistusta, dokumentointia sekä muita laboratorion ylläpidollisia tehtäviä. Toivoisimme hakijalla olevan työhön soveltuva koulutus tai aikaisempaa kokemusta laboratorio työskentelystä. Myös aseptisten työtapojen tuntemisen katsomme eduksi. Valmis alan ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä olla, mutta sellaiseksi sinun tulisi pyrkiä.

Tärkeätä työssä on halu oppia uutta, motivoitunut asenne sekä kykyä työskennellä myös itsenäisesti. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP- ja/tai ISO 13485 -standardin mukaisesta toiminnasta.

Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä sekä todella hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Työtä tehdään tällä hetkellä arkisin kahdessa vuorossa, mutta valmius kolmeen vuoroon sinulla on oltava. Töitä on tarjolla 37,5h/viikko.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Eezy on mukana rekrytointiprosessissa, mutta tulet työllistymään suoraan Piilosetin palkkalistoille.

Mikäli uskoisit olevasi etsimämme henkilö, soita minulle tai jätä hakemus heti! Täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ninni Salama, Eezy Henkilöstöpalvelut, ninni.salama@eezy.fi, p.050 313 0659

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj