Elintarviketyöntekijä
Elintarviketeollisuus
Helsinki
Employment
Määräaikainen
Application period ends
16.01.2022
Elintarvikealalla töitä Kalasatamassa
Contact person
Jaana Puhakka-Tanke
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi
+358503475325

Elintarvikealalla töitä Kalasatamassa

Etsimme elintarvikealan asiakkallemme Kalasatamaan reippaita, ripeitä ja huolellisia työntekijöitä keikkatöihin valmistamaan mm. erilaisia sämpylöitä, salaatteja ja patonkeja.

Tehtätävänäsi on kasata salaatteja sekä täyttää sämpylöitä, patonkeja ja sandwichejä annettujen ohjeiden mukaisesti. Työ ei ole puuduttavaa linjastotyöskentelyä, vaan tässä työssä pääset olemaan mukana koko prosessissa aina esim. sämpylän täyttämisestä sen pakkaamiseen ja valmiin tuotteen kuljetukseen valmistamiseen saakka.

Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista töistä, vaan tässä homassa asenne on kaiken A ja O. Työtahti saattaa ajoittain olla hektinen, joten sinulla pitäisi pysyä laatu hyppysissä kiireenkin keskellä. 

Täällä painetaan hommia hyvässä yhteistyössä huumoria hersyvässä porukassa. Pääset mukaan porukkaan, jossa autetaan toinen toistaan ja urakat saatetaan loppuun viimeiseen sämpylän pakkaukseen saakka yhdessä.

Vaatimuksena työhön on hygieniapassi (tai valmius sen hankkimiseen) sekä suomen kielen taito. 

Paikka sijaitsee erinomaisten julkisten yhteyksien äärellä Kalasatamassa ja työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 - joustoa toivotaan kaikkein kiireisimpiin hetkiin. Töitä on tarjolla useana päivänä viikossa, joten tämä sopii hyvin joko toisen työn oheen tai työksi opiskelujen rinnalle. Palkkaus vähintään 11€/h, aiempi alan kokemus näkyy myös näkyy tietenkin myös palkassa.

Mikäli kysymyksiä herää, ole rohkeasti yhteydessä.

Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj