Rakennussiivooja
Siivousala
Hollola
+ 4
Employment
Puitesopimus
Application period ends
31.01.2022
Rakennussiivooja, Lahti ja lähikunnat
Contact person
Maria Virtanen
maria.virtanen@eezy.fi
+358505552647

Haemme Lahdessa toimivalle siivousyhtiölle keikka-apulaisia viikottaiseen työhön. Työvuoroja tulee aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne sijaitsevat pääsääntöisesti Lahdessa eri työmailla.

TOIMENKUVA

Työtehtävät vaihtelevat fyysisestä rakennussiivouksesta aina ylläpitosiivoukseen. Tehtäviä on laidasta laitaan, näin ollen odotamme sinulta avointa mieltä ja tarmokasta työotetta. Töihin opetetaan, eli voit olla alan aloittaja tai jo kokenut konkari, tärkeintä on että olet halukas oppimaan. Osaamisellasi teet vaikutuksen asiakkaaseen ja näin ollen myös parannat mahdollisuuksia saada täältä esimerkiksi vaikituisen työpaikan. Kauttamme on mahdollista työllistyä asiakkaan kirjoille tutuksi tulemisen jälkeen.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai siivousalalta katsotaan eduksi. Tehtävien vaatimustaso on normaalia siivoustehtäviä korkeampi, eli tehtävässä on myös kilpailukykyinen palkkaus. Töitä on tarjolla jo hakuaikana.

ODOTAMME SINULTA

- Työturvakorttia
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS

- Ei koulutusvaatimusta
- Meiltä saat myös työvarusteet

MUUT TIEDOT

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita (03) 873 200 jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi. Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj