Kiinteistötyöntekijä
Kiinteistöhuolto
Etelä-Pohjanmaa
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
12.12.2021
Painepesijä, Kauhava
Contact person
Rami Korpi
rami.korpi@eezy.fi
+358504431853

Painepesijä

Etsimme asiakasyrityksellemme painepesijää ja kyseessä on pitkäaikainen työsuhde. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksemme ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä, mutta yhteydenotot ja hakemukset käsittelevät Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi. Etsimme henkilöä työskentelemään tuotantolaitoksen koneiden, laitteiden sekä tuotantotilojen painepesujen pariin. Työt alkavat klo 20-22 ja työpäivä kestää 7,5 tuntia ja sitä on pääsääntöisesti tarjolla viitenä arkipäivänä viikossa. Perustuntipalkka ilman lisiä on 12,76 €/h.

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme erinomaisen asenteen työntekoon omaavaa henkilöitä. Odotamme hakijoilta valmiutta ilta-/yötöihin. Painepesijän työssä kävellään paljon, joten hakijoilta edellytetään normaalia fyysistä kuntoa. Työhön perehdytetään työpaikalla, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Edellytämme lisäksi vähintään 18 vuoden ikää.

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme työn hyvässä asiakasyrityksessä.

Palkkaus: TES

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 12.12.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj