Kiinteistötyöntekijä
Kiinteistöhuolto
Etelä-Pohjanmaa
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
31.01.2022
Painepesijöitä, Seinäjoki
Contact person
Rami Korpi
rami.korpi@eezy.fi
+358504431853

Painepesijöitä

Etsimme asiakasyrityksellemme painepesijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Rekrytoinnit suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksemme ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä, mutta yhteydenotot ja hakemukset käsittelevät Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi. Etsimme henkilöitä työskentelemään tuotantolaitoksen koneiden, laitteiden sekä tuotantotilojen painepesujen pariin. Työ on yötyötä, joka alkaa pääsääntöisesti klo 22. Työtä on tarjolla 7,5 tuntia / työpäivä. Perustuntipalkka ilman lisiä on 12,76 €/h. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Miltä kuulostaisi työ, missä ei vaadita koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta ja silti moni tässä työssä ansaitsee yli 2500 €/kk:ssa?

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme erinomaisen asenteen työntekoon omaavia henkilöitä. Odotamme hakijoilta valmiutta yötöihin. Painepesijän työssä kävellään paljon, joten hakijoilta edellytetään normaalia fyysistä kuntoa. Työhön perehdytetään työpaikalla, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Edellytämme lisäksi vähintään 18 vuoden ikää.

----------

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme työn pitkäksi ajaksi ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palkkaus: TES

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj