CNC-koneenkäyttäjä.
Kone- ja metalliala
Huittinen
+ 2
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
13.02.2022
CNC-koneistaja Tamminiitty Oy:lle
Contact person
Ari Laine
ari.laine@eezy.fi
+358445964500

CNC-KONEISTAJA TAMMINIITTY OY:LLE

Tamminiitty Oy Metal Partner on metalliteollisuuden esi- ja sopimusvalmistukseen erikoistunut yritys. Asiakkainamme ovat suomalaiset metalli- ja rakennusteollisuuden yritykset. Liikevaihtomme tulee olemaan yli 6 miljoonaa vuonna 2021. Työllistämme tällä hetkellä noin 40 metallialan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Säkylän Köyliössä Ristolan teollisuusalueella.

Haemme asiakkaallemme Tamminiitty Oy:lle CNC-koneistajaa. Työssäsi käytössäsi on kaksi pystykaraista Mazak -työstökeskusta sekä viisiakselinen VTC-800. Tällä hetkellä työtä tehdään 2-vuorossa, mutta toivomme sinulla olevan valmius tarvittaessa myös 3-vuoroon.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta ja eduksi katsomme Mazak-osaamisen. Sinulla tulisi olla työstötekniikoiden, työkoneiden ja käytettävien materiaalien tuntemusta sekä työpiirustusten lukutaitoa. Lisäksi sinun tulisi työssäsi olla oma-aloitteinen ja tarkka.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vakavaraisessa ja nykyaikaisessa yrityksessä ammattitaitoisten työkavereiden parissa. 

Rekrytointiprosessia hoitaa Eezy Huittinen, mutta työsuhde solmitaan suoraan Tamminiitty Oy:n kanssa.

Toimi nopeasti ja täytä hakemus jo tänään! Liitäthän mukaan mahdollisen CV:n. Aloitamme haastattelut hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulle jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä toimistollemme (arkisin klo 8-16) p. 044 596 4500 tai huittinen.vmp@eezy.fi, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj