Hyllyttäjä
Logistiikkapalvelut
Uusimaa
Employment
Puitesopimus
Application period ends
31.01.2022
Myymälämuutostyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle!
Contact person
Maiju Nikkilä
maiju.nikkila@eezy.fi
+358503095366

Myymälämuutostyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle!

Etsimme myymälämuutostyöntekijöitä toteuttamaan tämän vuoden projekteja erilaisiin kauppoihin ja ostoskeskuksiin. Työt alkavat 14. helmikuuta ja ensimmäinen projekti on viikoilla 7-12. Työt voivat sijoittua pääkaupunkiseudulle Helsingin, Vantaan ja Espoon alueelle. Työtehtäviin kuuluu mm. tuotteistamista, hyllyttämistä, myymäläkalusteiden siirtoa ja niiden muutoksia.

Aiempi työkokemus muutostöistä ei ole pakollinen, sillä reippaalla asenteella näissä hommissa pärjää! Olethan kuitenkin oma-aloitteinen, omaat hyvän fyysisen peruskunnon ja sinulta löytyy tekemisen meininkiä. Hommia painetaan loistavassa porukassa, jossa autetaan toinen toistaan ja ketään ei jätetä yksin! 

Työ on pääosin aamuvuoropainotteista, mutta tarjolla voi olla myös yövuoroja. Työtä on pääsääntöisesti tarjolla täysillä viikkotunneilla projektiluontoisesti. Keikkojen pituus voi vaihdella viidestä päivästä useampaan viikkoon, mutta voit itse päättää käytettävyytesi. Tällöin voit tehdä näitä hommia kokoaikaisesti tai silloin kuin sinulle sopii! Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Maiju Nikkilä
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 309 5366
maiju.nikkila@eezy.fi

www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj