Muu muoviteollisuuden prosessityöntekijä.
Muovi- ja kemiantuoteteollisuus
Porvoo
Employment
Määräaikainen
Application period ends
31.12.2021
Ruiskuvalukoneen asettaja
Contact person
Tiina Laukkanen
tiina.laukkanen@eezy.fi
+358505765800

Ruiskuvalukoneen asettaja vakinaistuvaan työsuhteeseen Porvooseen

Asiakkaamme valmistaa ruiskupuristusmuotteja ja teknisiä muoviosia ruiskuvalamalla. Toiminta, joka rakentuu korkeaan tekniseen osaamiseen, tapahtuu nykyaikaisella konekannalla.

Toimintaa kehitetään entisestään ja niimpä sinua tarvitaan kasvamaan yrityksen mukana ammattitaitoiseksi ruiskuvalukoneen asettajaksi.

Asettajan perustehtäviin kuuluvat muotinvaihdot, koneohjelmien säädöt, tuotteiden laadunvalvonta sekä uusien tuotteiden koeajot.

- Odotamme kiinnostuneisuutta ruiskuvalukoneiden ja muiden automaatiolaitteiden ohjelmoinnista

- Sinulla on teknillinen peruskoulutus (ammattitutkinto tai esim insinööri), muutaman vuoden kokemus kappaletuotannosta tai       soveltuvaa kokemusta esim mekaanikon tehtävistä

- Työn menestyksekkään hoitamisen edellytys on järjestelmällinen työtapa ja huolellisuus

- Olet myös oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, mutta työn sisäistäminen vie mahdollisesti jopa vuoden ja sen ajan työtä tehdään pelkästään aamuvuorossa klo 7 - 15:30.

Olet kauttamme töissä puoli vuotta ja sen jälkeen asiakkaamme on valmis palkkaamaan sinut vakituiseksi työntekijäksi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj