Palvelupäällikkö
Ravitsemispalvelut
Espoo
+ 1
Employment
Toistaiseksi voimassaoleva
Application period ends
31.01.2022
Palvelupäällikkö, Grill It!, Espoo
Contact person
Maria Rasskazova
maria.rasskazova@eezy.fi
+358407435047

Ravintolan palvelupäällikkö, Grill It! ravintola Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Tervetuloa Tapiolan omaan kohtaamispaikkaan!

Tapiola Garden on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, jossa sydämellisesti suomalainen hotellimme toivottaa asiakkaat tervetulleiksi 154 kodikkaan huoneen voimin. Hotellimme sydän on ravintola Grill It!, jonka ruokalistalla kohtaavat skandinaavisen selkeät maut ja mausteet ympäri maailman. Keittiömme ylpeys on aito puuhiiligrilli, jonka lämmössä syntyvät Espoon parhaimmat pihvit. Toimimme myös erilaisten juhlien pitopaikkana ja kesäaikaan meillä voi nauttia aurinkoisista päivistä omalla terassilla veden ääressä.  

Palvelupäällikkö, Tapiola Garden Grill It! ravintola

Ravintolan palvelupäällikön tehtävässä toimit esimiehenä vuorossa olevalle tiimille ja mahdollistat vuorossa olevan tiimin onnistumisen. Olet innostunut ja innostava, positiivisesti asioihin suhtautuva ravintola-alan ammattialainen, joka haluaa jättää vieraille muistijäljen. Laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Meillä pääset toteuttamaan asiakkaalle unohtumattomia kokemuksia yhteistyössä huippukollegojen kanssa!

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:

 • Monipuoliset työtehtävät upeissa puitteissa
 • Innostavan ja osaavan tiimin
 • Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet
 • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi myös muissa Sokotelin hotelleissa
 • S-ryhmän kattavat henkilöstöedut

  • ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
  • kattavat työterveyspalvelut
  • normaalia laajemman vakuutusturvan

 

MITÄ ODOTAMME SINULTA:

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Hyvää paineensietokykyä ja organisoimisen taitoja
 • Kokemusta ravintolatyöstä
 • Kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi
 • Hygieniapassi

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työtehtävä on vakituinen ja työaika on kokoaikainen 112,5 h / 3 vko jakso.

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 31.1.2022.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-TAPIOLA-GARDEN/Palvelupllikk---Original-Sokos-Hotel-Tapiola-Garden_R-10444

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolapäällikkö Mirva Mettinen puh. 040 705 2081 tai mirva.mettinen@sok.fi

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.  

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj