Myyjä
Kaupan ala ja myynti
Iitti
+ 1
Employment
Puitesopimus
Application period ends
19.12.2021
Myyjä
Contact person
Nea Salonsaari
nea.salonsaari@eezy.fi
+358440450812

MYYJÄKSI S-RYHMÄLLE

Haemme nyt S-Ryhmälle Kouvolan alueelle kassatyöntekijöitä tulevaan joulusesonkiin.

Työ on kaupan alan keikkatyötä, mutta samalla mahdollinen ponnahduslauta kaupan alalle, tai jopa vakituiseen työpaikkaan. Kun työskentelet meidän kautta ansaitset kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä ilta- ja viikonloppulisiä. Pystyt itse vaikuttamaan vuorojen määrään ja ajankohtiin, joten työ sopii hyvin esimerkiksi lisätyöksi tai opintojen oheen. Saat työsuhteesi alussa perehdytyksen mm. kassajärjestelmään ja kaupan käytänteisiin.

Mitä odotamme sinulta?

Kaupat ja kassamyyjän rooli ovat meille kaikille tuttuja vähintään asiakkaan näkövinkkelistä. Kassamyyjä on usein ainoa kaupan henkilökuntaa edustava kontakti, joka asiakkaalla on. Hyvä kassamyyjä tekee vaikutuksen asiakkaaseen ja saa hänet valitsemaan juuri tuon kaupan yhä uudelleen. Hyvä kassamyyjä huomioi asiakasta aina hymyillen ja tervehtien.

Hyvä kassamyyjä takaa sujuvan palvelukokemuksen rahastustilanteessa ja osallistuu tarvittaessa myös hyllytystyöhön ja muihin kaupan tehtäviin. Hän on ystävällinen ja kohtelias kaikille asiakkaille. Hyvä kassamyyjä on myös tehokas ja nopea.

Mitä tarjoamme sinulle?

Vuokratyösuhteesi meillä alkaa perehdytyksellä, siksi emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on erittäin hyvä asenne ja halu oppia! Annamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, mahdollisuuden vaikuttaa omiin vuoroihin ja uusia työkokemuksia!

Kiinnostuitko?

Rekrytointia hoitaa Eezy Kouvolan toimisto. Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa eezy.fi tai soita toimistollemme ma-pe klo 9-15 välisenä aikana p.05 535 4344, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Seuraa meita myös somessa! Löydät meidät Facebookista nimellä Eezy Kouvola ja Instagramista @eezy_kouvola.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj