Muuttomies
Logistiikkapalvelut
Turku
Employment
Määräaikainen
Application period ends
24.10.2021
Martelan muuttotöihin Turkuun
Contact person
Christian Rönndahl
christian.ronndahl@eezy.fi
+358403075018

Martela-konserni kuuluu alansa johtaviin käyttäjälähtöisiä työympäristöjä tuottaviin yrityksiin Pohjoismaissa. Halu tarjota asiakkaille parhaita työympäristöjä on ohjannut toimintaamme jo seitsemänkymmenen vuoden ajan. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Martelan palveluille ja valituille tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteista ja Suomessa työllistävästä toiminnasta. Parannamme työhyvinvointia samalla tilojen käyttöä tehostaen työympäristöjen lisäksi oppimisympäristöissä sekä hoivakohteissa.

Haemme reippaita työntekijöitä muuttohommiin Martelalle Turkuun työskentelemään isossa yritysprojektissa Eurajoella. Projekti alkaa joulukuun alussa ja kestää tammikuuhun. Etsimme sitoutuneita tekijöitä projektiin: kuljettajia, asentajia sekä muuttomiehiä. Projektin aikana luvataan takuutunnit sekä töitä joka arkipäivälle ja muutamalle viikonlopulle. Työpäivät ovat n. klo. 6/7-16/17 välillä. Myös projektin jälkeen töitä on tarjolla.

Aiempaa kokemusta muuttotöistä ei tarvitse olla, vaan tärkeää on innokas asenne ja rivakka työote. Työssä pärjääminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, lisäksi työ vaatii täysi-ikäisyyttä.

Palkkaus on muuttopalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Ajokortti ei ole välttämätön.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. 

Hakuaika päättyy 24.10.2021

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Christian Rönndahl

HR-asiantuntijaa

Eezy Henkilöstöpalvelut

040 3075018

Christian.Ronndahl@eezy.fi

www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj