Leipomoapulainen
Elintarviketeollisuus
Heinola
+ 3
Employment
Puitesopimus
Application period ends
31.10.2021
Leipomoapulaisia Lahteen
Contact person
Essi Salomaa
essi.salomaa@eezy.fi
+358505552647

Tehtävänkuvaus

Haemme nyt elintarvikealasta kiinnostuneita leipomoapulaisia keikkatyöhön Lahteen. Työtehtävät ovat erilaisia linjastonhoitoon ja elintarviketuotantoon liittyviä tehtäviä, elintarvikkeiden pakkaamista, laadunvalvontaa sekä siisteydestä ja työturvallisuudesta huolehtimista. Työtehtäviin perehdytetään paikan päällä, joten reipas asenne ratkaisee tätä paikkaa täytettäessä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Huomioithan, että työ on ajoittain fyysistä, eikä työpisteillä ole mahdollista istua. Työtä on mahdollista tehdä kolmessa vuorossa, ja omiin työvuoroihin on mahdollista itse vaikuttaa.

Vaatimukset

Emme vaadi aiempaa kokemusta, asenne ratkaisee! Elintarvikkeiden parissa työskennellessä vaadimme sinulta hygieniapassia. Huomioithan, että elintarvikealalla työskennellessä esimerkiksi ripsenpidennykset, kasvojen lävistykset ja rakennekynnet tulee poistaa työnteon ajaksi.

Pätevyysvaatimus/koulutus

Hygieniapassi vaaditaan, tai se tulee suorittaa heti töiden alettua.

Muuta

Täytä hakemus www.eezy.fi tai soita (03) 873 200 arkisin klo 9-15 välillä jos sinulla jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös meidän somekanavat seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikille nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200  ja soittamalla (arkisin klo 9-15) voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj